Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Etten-Leur

Vind hier jouw vacature én jouw baan

Binnen de regio rondom Etten-Leur bieden we jou een mooie hoeveelheid vacatures, zowel agrarisch als ook in de bouw, industrie en foodsectoren. Maar ook in andere sectoren bieden we je een uitgebreide keuze in vacatures. AB Werkt Etten-Leur heeft regelmatig nieuwe vacatures. Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit westelijk deel van Noord-Brabant, regio Etten-Leur.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 62

Functieprofiel

In de functie van Heftruckchauffeur / Reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden op zowel de heftruck als de reachtruck. Verder ben je allround inzetbaar in deze industriële omgeving.

Functieprofiel

In de functie van (Assistent) Bedrijfsleider pluimveebedrijf m/v ben je verantwoordelijk voor:
• het dagelijks controleren van: het welzijn (ziekte, hygiëne, sterfte) van de kippen, de voeding, de ventilatie, het water, de temperatuur en de vochtigheid;
• het verrichten van diverse metingen, bijv. licht en co²;
• het computergestuurd zorgen voor de voeding;
• het aanwezig zijn bij en begeleiding van het transport van de kippen;
• het meelopen met visites (bijv. entingen) van de dierenarts;
• het zorgen voor optimaal schone hokken bij wisselingen van de kippen;
• het invullen van rapportages volgens protocollen en overige administratieve zaken;
• het regelmatig overleggen met de eigenaren over de gang van zaken;
• het zorgdragen voor de orde en netheid rondom het pluimveebedrijf;
• diverse aanverwante en ad hoc werkzaamheden

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker boomkwekerij ben je in het voor en na jaar bezig met het verzamelen en klaarmaken van de orders. In de zomer en winter voer je gewaswerkzaamheden uit zoals snoeien, opbinden, spuiten en mesten.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker voer je graaf- en grondwerkzaamheden uit om de grond klaar te maken voor bouwwerken en om kabels, leidingen en buizen in de grond te kunnen leggen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie ben je zowel werkzaam op de productie als in de winkel. Je neemt deel aan het bereiden van zuivel. Je pakt in, maakt orders klaar en helpt ook in de winkel. Fysiek is het wat zwaarder werk.
Pagina 1 van 13
 Volgende Einde
 

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats in het westelijk deel van de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen de grote steden Breda en Roosendaal en dichtbij de grens met Zeeland. Landelijk gelegen en wel degelijk omringd door de steden met hun industriële ontwikkelingen. Daarmee heeft de regio Etten-Leur volop vacatures op allerlei gebied. 

Deel deze pagina: