Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Eijsden-Margraten

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij flexibel en een harde werker? AB Werkt uitzendbureau helpt je bij het vinden van jouw droombaan. Wij beschikken over interessante vacatures bij bedrijven in verschillende branches en sectoren. De banen waar wij personeel voor zoeken zijn in de sectoren logistiek, transport, food, bouw, GWW, landbouw, tuinbouw en fruitteelt. Bekijk onze vacatures in het overzicht hieronder.

Vacatures in Eijsden en omstreken

Ben jij een echte aanpakker en hou je van uitdagingen?  Wij hebben zowel fulltime als parttime werk bij jou in de gemeente Eijsden-Margraten. Wil je werken bij AB Werkt? Bekijk dan onze interne vacatures en wie weet werk jij binnenkort bij een van de grootste bemiddelingsorganisatie. Wacht daarom niet langer en schrijf je online in. Of bel gerust voor een afspraak op ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 14

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van staalconstructies, piping en material handling sytems.
Je zult werkzaam zijn in de province Limburg, maar ook soms in België of Duitsland.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien. Je maakt de melkstal klaar, jaagt de koeien om en maakt ligboxen schoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voor- en nabehandelen van de koeien en het schoonmaken van de melkstal.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

De technische dienst van het bedrijf voert onderhoud en controles uit aan machines en jij als schoonmaker zorgt daarna dat de machines en werkomgeving gereinigt worden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent stratenmaker ben je voornamelijk bezig met grootschalige bestratingsprojecten.
Projecten zullen voornamelijk bestaan uit pleinen, parkeerplaatsen, trottoirs en wegen.
Als stratenmaker is het belangrijk om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
Verschillende taken die jij gaat uitvoeren: Egaliseren, afrijen, stenen leggen, banden knippen/plaatsen, aan- en afvoer materiaal.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround kraanmachinist ga je werken met verschillende machines.
Je gaat zowel werken op de minigraver, de mobiele kraan en eventueel op een rupskraan.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde
 

Eijsden-Margraten is een gemeente in het zuiden van de provincie Limburg. De gemeente heeft een inwonersaantal van 25.420 en het maakt deel uit van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Bij Eijsden stroomt de rivier de Maas Nederland binnen. De gemeente Eijsden-Margraten bestaat uit 15 dorpen: Eijsden, Margraten, Cadier en Keer, Mariadorp, Gronsveld, Sint Geertruid, Noorbeek, Banholt, Mheer, Oost-Maarland, Rijckholt, Bemelen, Eckelrade, Mesch en Withuis en Scheulder. In de gemeente Eijsden-Margraten ligt een bijzondere bezienswaardigheid namelijk het Netherlands American Cemetery and Memorial, een Amerikaanse militaire begraafplaats uit de Tweede Wereldoorlog.