Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Eijsden-Margraten

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij flexibel en een harde werker? AB Werkt uitzendbureau helpt je bij het vinden van jouw droombaan. Wij beschikken over interessante vacatures bij bedrijven in verschillende branches en sectoren. De banen waar wij personeel voor zoeken zijn in de sectoren logistiek, transport, food, bouw, GWW, landbouw, tuinbouw en fruitteelt. Bekijk onze vacatures in het overzicht hieronder.

Vacatures in Eijsden en omstreken

Ben jij een echte aanpakker en hou je van uitdagingen?  Wij hebben zowel fulltime als parttime werk bij jou in de gemeente Eijsden-Margraten. Wil je werken bij AB Werkt? Bekijk dan onze interne vacatures en wie weet werk jij binnenkort bij een van de grootste bemiddelingsorganisatie. Wacht daarom niet langer en schrijf je online in. Of bel gerust voor een afspraak op ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 4

Plaats/regio

Eijsden-Margraten

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als meewerkend voorman/assistent bedrijfsleider werk je met name in de kwekerij, maar je bent daarnaast ook werkzaam op kantoor. Tot jouw takenpakket hoort het samenwerken met en aansturen van medewerkers in de kwekerij.
De werkzaamheden in de kwekerij bestaan uit:
 • teeltwerkzaamheden, planten, oppotten, uitzetten en controleren van teelt,
 • bestellingen klaarmaken en controleren,
 • contact onderhouden met leveranciers en klanten,
 • eventueel kleine reparaties uitvoeren en technisch onderhoud plegen en
 • meedenken over vernieuwing en ontwikkeling van het bedrijf.

Plaats/regio

Gulpen

Functieprofiel

In de functie van medewerker buitendienst ben je verantwoordelijk voor:
 • Onderhouden van materialen, voertuigen, werktuigen en gereedschappen;
 • Verrichten van alle voorkomende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor plantsoenen, speel- en sportvelden, bossen, e.d;
 • Verrichten van onderhoud aan onverharde wegen, bermen, sloten, bossen e.d.;
 • Verzorgen vervoer materieel en materialen;
 • Onderhoud en aanleg van vrij verval riolering;
 • Klein onderhoud straat- en metselwerk, verkeersmeubilair en speeltoestellen;
 • Bijhouden en registreren van uitgevoerde civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden;
 • Toezicht houden op en uitvoeren van tijdelijke verkeersmaatregelen;
 • Het, tijdens de wachtdienst, zelfstandig oplossen van calamiteiten;
 • Inspelen op zich actueel aandienende vragen met betrekking tot onvoorziene omstandigheden tijdens de werkzaamheden.

Plaats/regio

Maastricht

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als junior constructiebankwerker word je opgeleid om zelfstandig constructies samen te stellen met staal, RVS en aluminium vanaf de geleverde tekening. Je verricht zaag-, pons-, boor-, (snij)brand-, las- en montagewerkzaamheden op onze werkplaats maar ook op locatie.

Plaats/regio

Eijsden-Margraten

Functieprofiel

In de functie van hovenier aanleg ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg (zowel particulier als bedrijfsmatig). Je legt o.a. bestratingen, (zwem)vijvers, vlonders en borders aan en je houdt je bezig met het plaatsen van tuinhuisjes en schuttingen.
 

Eijsden-Margraten is een gemeente in het zuiden van de provincie Limburg. De gemeente heeft een inwonersaantal van 25.420 en het maakt deel uit van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Bij Eijsden stroomt de rivier de Maas Nederland binnen. De gemeente Eijsden-Margraten bestaat uit 15 dorpen: Eijsden, Margraten, Cadier en Keer, Mariadorp, Gronsveld, Sint Geertruid, Noorbeek, Banholt, Mheer, Oost-Maarland, Rijckholt, Bemelen, Eckelrade, Mesch en Withuis en Scheulder. In de gemeente Eijsden-Margraten ligt een bijzondere bezienswaardigheid namelijk het Netherlands American Cemetery and Memorial, een Amerikaanse militaire begraafplaats uit de Tweede Wereldoorlog.