Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Eijsden-Margraten

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij flexibel en een harde werker? AB Werkt uitzendbureau helpt je bij het vinden van jouw droombaan. Wij beschikken over interessante vacatures bij bedrijven in verschillende branches en sectoren. De banen waar wij personeel voor zoeken zijn in de sectoren logistiek, transport, food, bouw, GWW, landbouw, tuinbouw en fruitteelt. Bekijk onze vacatures in het overzicht hieronder.

Vacatures in Eijsden en omstreken

Ben jij een echte aanpakker en hou je van uitdagingen?  Wij hebben zowel fulltime als parttime werk bij jou in de gemeente Eijsden-Margraten. Wil je werken bij AB Werkt? Bekijk dan onze interne vacatures en wie weet werk jij binnenkort bij een van de grootste bemiddelingsorganisatie. Wacht daarom niet langer en schrijf je online in. Of bel gerust voor een afspraak op ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 17

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van grijpermachinist ben je verantwoordelijk voor het inzamelen en sorteren van bouw- en sloopafval met een mobiele grijper.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van hovenier ben je verantwoordelijk voor: aanleg en onderhoud van particulieren tuinen. Het is belangrijk dat je als vakbekwaam hovenier goed kunt samenwerken met collega’s. Daarnaast kan het aansturen van beginnende hoveniers ook tot de taken behoren.
Als vakbekwaam hovenier verricht je onder andere de volgende werkzaamheden:
•onderhoud van tuinen
•bestrating
•schuttingen/pergola's, vlonders
•aanleg van tuinen

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als winkelmedewerk(st)er slagerij ben jij het visitekaartje van de winkel. Je staat klanten netjes te woord, neemt bestellingen aan, maakt bestellingen klaar en zorgt dat de klant tevreden de deur uit gaat.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent Dierverzorger Melkveehouderij ben je bezig met verschillende werkzaamheden zoals:
  • Melken
  • Voeren
  • Algehele veeverzorging
  • Schoonmaakwerk
  • Onderhoud
Afhankelijk van je interesse en inzetbaarheid is er veel mogelijk.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aansluiten van het hoofdriool en het aanvullen van sleuven en werkputten. Daarnaast verwijder je afzettingen en leg je merklinten.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde
 

Eijsden-Margraten is een gemeente in het zuiden van de provincie Limburg. De gemeente heeft een inwonersaantal van 25.420 en het maakt deel uit van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Bij Eijsden stroomt de rivier de Maas Nederland binnen. De gemeente Eijsden-Margraten bestaat uit 15 dorpen: Eijsden, Margraten, Cadier en Keer, Mariadorp, Gronsveld, Sint Geertruid, Noorbeek, Banholt, Mheer, Oost-Maarland, Rijckholt, Bemelen, Eckelrade, Mesch en Withuis en Scheulder. In de gemeente Eijsden-Margraten ligt een bijzondere bezienswaardigheid namelijk het Netherlands American Cemetery and Memorial, een Amerikaanse militaire begraafplaats uit de Tweede Wereldoorlog.