Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Deurne

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Deurne bieden wij je veel vacatures, in een mix van agrarische, logistieke en industriële banen. Maar ook in andere branches bieden we zeker ook werk. AB Werkt Deurne heeft regelmatig vacatures, én dus werk, in alle sectoren. Voor fulltime of parttime banen, voor kortere of langere tijd. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit zuid-oostelijk deel van Noord-Brabant. Bekijk hier de vacatures of bel meteen voor een afspraak met het AB Werkt kantoor voor deze regio 0497 - 68 48 08

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 144

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker pluimveehouderij verricht jij samen met je collega's alle voorkomende werkzaamheden op het scharrelkippenbedrijf / voliére. Vanaf januari 2019 ga je aan de slag bij Lamberdina's hoeve, de biologische kippenboerderij.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit de controle van de kippen, voeder controle, grondeieren rapen en mest afdraaien.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van montagemedewerker zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het (zelfstandig) installeren en onderhouden van zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. Daarbij hoort ook contact met opdrachtgevers en leveranciers.
De opdrachten worden binnen een hecht team gerealiseerd, alles in nauw overleg met jouw leidinggevende.
Deze functie is zowel fulltime als parttime mogelijk. Wil je parttime aan de slag? Dan verwachten ze dat je minimaal 24 uur in de week beschikbaar bent.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van kisten met gerooide en geschoonde bloembollen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden:
  • Het oogsten van paprika’s;
  • Gewasverzorging van de planten;
  • Signaleren en registreren van ziekten en plagen in het gewas;
  • Teeltwisselen.
De functie van teeltmedewerker is zowel op fulltime als op parttime basis mogelijk.
De werktijden zijn van 07:00 uur tot 17:00 uur. Echter, dit kan ooit afwijken.
Wil je parttime aan de slag als teeltmedewerker? Dan is dat natuurlijk geen probleem. We verwachten wel van je dat je minimaal 15 uur in de week werkt en per keer 3-4 uur werkt.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinebediende tmatenverpakkingsmachine ben je verantwoordelijk voor het machinaal verpakken en wegen van tomaten.
Je houdt het proces in de gaten en kent de machine als geen ander. Zodra de machine een error vertoont weet je wat je moet doen en ga je snel over tot actie.
Zo houd je de kwaliteit van het proces optimaal en lever je een goed gewogen en verpakt product af.
Pagina 1 van 29
 Volgende Einde
  

Deurne is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vormt samen met de dorpen Liessel, Neerkant, Helenaveen en Vlierden de gemeente Deurne. Deze gemeente ligt tussen Helmond en Venray en grenst aan Limburg.

De gemeente kenmerkt zich door landelijk gebied, met de daaraan gekoppelde agrarische vacatures. Echter ook industrie heeft zijn weg naar Deurne en omgeving gevonden, dus de vacatures in de regio Deurne zijn divers en daarmee volop kans voor iedereen om in deze omgeving een baan te vinden.