Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Deurne

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Deurne bieden wij je veel vacatures, in een mix van agrarische, logistieke en industriële banen. Maar ook in andere branches bieden we zeker ook werk. AB Werkt Deurne heeft regelmatig vacatures, én dus werk, in alle sectoren. Voor fulltime of parttime banen, voor kortere of langere tijd. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit zuid-oostelijk deel van Noord-Brabant. Bekijk hier de vacatures of bel meteen voor een afspraak met het AB Werkt kantoor voor deze regio 0497 - 68 48 08

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 174

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Leerling monteur caravans- en campers ga je in stappen het vak leren. In eerste instantie ga je meewerken in het onderhoud van banden, veersystemen, remmen en stabilisators. Daarnaast werk je aan de opbouw zoals ramen, luiken, toiletten, watersystemen en verlichting, maar ook gas- en elektra (denk aan slangen, kachel, stopcontactenaarding, verlichting en koelkasten).
Doorgroeien kan ook, namelijk in het vakkundig uitvoeren van reparaties en herstel van bijvoorbeeld wanden, lekkages en ander schadeherstel waarbij ook de lak opnieuw gespoten dient te worden. Hierbij wordt je intern opgeleid tot vakkundig schadehersteller.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime Melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien:
  • Je drijft de koeien naar de melkstal;
  • Je melkt de koeien in een carrousel melkstal;
  • Je signaleert het als een koe iets mankeert en handelt hier naar;
  • Je maakt de melkstal schoon.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van grondwerker ben je verantwoordelijk voor het graven van sleuven en het trekken van kabels. Fysieke werkzaamheden voornamelijk met de hand.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de gasten in het horecagedeelte van het park. Je helpt soms mee in de keuken, geeft bestellingen uit en je bent verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker proefvelden ben je verantwoordelijk voor het zaaien, planten, onderhouden, verzorgen en oogsten van diverse teelten in de akkerbouw en vollegrondsgroente. Het onderzoek en de werkzaamheden zijn er op gericht om teelttechnische en omgevingsvraagstukken op te lossen. Daarnaast zet je de proeven op en zorg je voor de vastlegging van data.
Pagina 1 van 35
 Volgende Einde
  

Deurne is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vormt samen met de dorpen Liessel, Neerkant, Helenaveen en Vlierden de gemeente Deurne. Deze gemeente ligt tussen Helmond en Venray en grenst aan Limburg.

De gemeente kenmerkt zich door landelijk gebied, met de daaraan gekoppelde agrarische vacatures. Echter ook industrie heeft zijn weg naar Deurne en omgeving gevonden, dus de vacatures in de regio Deurne zijn divers en daarmee volop kans voor iedereen om in deze omgeving een baan te vinden. 

 

Deel deze pagina: