Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Deurne

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Deurne bieden wij je veel vacatures, in een mix van agrarische, logistieke en industriële banen. Maar ook in andere branches bieden we zeker ook werk. AB Werkt Deurne heeft regelmatig vacatures, én dus werk, in alle sectoren. Voor fulltime of parttime banen, voor kortere of langere tijd. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit zuid-oostelijk deel van Noord-Brabant. Bekijk hier de vacatures of bel meteen voor een afspraak met het AB Werkt kantoor voor deze regio 0497 - 68 48 08

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 193

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime medewerker legkippenbedrijf ga je hoofdzakelijk werken in de eierkamer waar je eieren van de band raapt. Daarnaast controleer je de kippen in de stal op gezondheid en controleer je de voer en watergift installaties.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de medewerkers. Samen met collega`s steek je de handen uit de mouwen en draai je mee in het totale productieproces, zowel in de kas als buiten op het veld. In het hoogseizoen maak je bestellingen klaar en help je mee bij het stekken. Daarnaast houd je je bezig met de teelttechnische aspecten, signaleer je knelpunten en denk je mee in oplossingen.
Om dit alles aan te leren word je begeleid door je collega voorman. Zij zal jou stap voor stap door het volledige productieproces nemen, zodat je alle taken onder de knie krijgt.
Je werkt binnen een enthousiast team met vaste medewerkers, (buitenlands) seizoenswerkers en medewerkers met een arbeidsbeperking. Binnen het bedrijf heerst een informele en open werksfeer, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Binnen dit bedrijf ga je aan de slag als assistent hovenier. Je gaat voornamelijk onderhoud werkzaamheden doen bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Interieurverzorger / Schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de gastenverblijven. Het gaat om een luxe vakantieaccomodatie waar gasten op en top moeten kunnen genieten en alles dus netjes schoon gemaakt moet worden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker zeugenhouderij ben jij de kracht waar de eigenaren op kunnen bouwen tijdens de drukke periodes.
Dit bedrijf werkt namelijk in een 4-weken systeem waarbij de piekperiode één maal in de vier weken hoog is.
Je werkt dus 1x per 4 weken een week lang in het bedrijf mee. De werkzaamheden die je dan uitvoert zijn spenen, schoonspuiten, biggen enten, zeugen inleggen, zeugen doorleggen en ontsmetten.
Pagina 1 van 39
 Volgende Einde
  

Deurne is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vormt samen met de dorpen Liessel, Neerkant, Helenaveen en Vlierden de gemeente Deurne. Deze gemeente ligt tussen Helmond en Venray en grenst aan Limburg.

De gemeente kenmerkt zich door landelijk gebied, met de daaraan gekoppelde agrarische vacatures. Echter ook industrie heeft zijn weg naar Deurne en omgeving gevonden, dus de vacatures in de regio Deurne zijn divers en daarmee volop kans voor iedereen om in deze omgeving een baan te vinden. 

 

Deel deze pagina: