Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Deurne

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Deurne bieden wij je veel vacatures, in een mix van agrarische, logistieke en industriële banen. Maar ook in andere branches bieden we zeker ook werk. AB Werkt Deurne heeft regelmatig vacatures, én dus werk, in alle sectoren. Voor fulltime of parttime banen, voor kortere of langere tijd. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit zuid-oostelijk deel van Noord-Brabant. Bekijk hier de vacatures of bel meteen voor een afspraak met het AB Werkt kantoor voor deze regio 0497 - 68 48 08

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 140

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Teamleider oogst heb je de volgende kerntaken:
  • Aansturen, ondersteunen en controleren van parttime en fulltime medewerkers uit verschillende nationaliteiten en scholieren
  • Voeren van beoordelings-, functionerings-, en verzuimgesprekken
  • Week-, periode- en vakantieplanning opstellen
  • Urenregistratie van de vestiging
  • Je bent verantwoordelijk vanaf het proces sollicitatie, inwerken personeel, aansturing en controle tijdens de werkzaamheden aan het product en/of onderin het gewas

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround teeltmedewerker ben je onderdeel van een gemotiveerd team die samen verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse werkzaamheden aan het product en gewas (dieven, enten, toppen, clippen etc.).
Daarnaast bied je ondersteuning aan diverse afdelingen op het gebied van teelt, gewasbescherming, onderhoud en techniek.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker ben je zowel in de kas, in de loods als buiten werkzaam.
In de kas wordt je ingezet als oogstmedewerker. Daarnaast kun je worden ingezet om de gewasbescherming uit te voeren.
Nadat de rozen zijn geoogst, help je mee met het sorteren. Dit gebeurt in de loods waarbij rozen in de sorteermachine worden gehangen. Deze worden vervolgens klaargemaakt om naar de veiling te kunnen gaan.
Naast de oogst- en sorteerwerkzaamheden, ben je op het bedrijf bezig ook met onderhoudswerkzaamheden.
Het team bestaat uit 3 oogstmedewerkers die met name in de kas werken, daarnaast zijn de ondernemers zelf ook beide mee werkzaam.
In de weekenden en vakanties werken er een aantal scholieren mee.

Plaats/regio

Uden

Functieprofiel

Als (teelt)medewerker Champignonkwekerij ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het mechanisch oogsten van de champignons.
Dit doe je door de oogst- en rooimachines te bedienen in de cellen.
Daarnaast kan het zijn dat je meewerkt bij het productieproces. Denk hierbij aan het uitlezen (beoordelen) van champignons en het opstapelen van volle kratten.
Daarnaast vul je de cellen met compost en dekaarde en maak je de cellen na afloop van het proces weer leeg en schoon en zorg je dat ze weer klaar zijn voor de volgende ronde.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker verpakken roodlof ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het oogsten en verpakken van roodlof.
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het "inhangen" van de roodlof zodat deze door een machine van de wortel gesneden kan worden.
Daarnaast help je met inpakken en afwegen van de roodlof en help je op het einde van de dag mee met opruimen en schoonmaken.
Je komt te werken in een klein team van 3 vaste collega’s en soms enkele oproepkrachten.
Pagina 1 van 28
 Volgende Einde
  

Deurne is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vormt samen met de dorpen Liessel, Neerkant, Helenaveen en Vlierden de gemeente Deurne. Deze gemeente ligt tussen Helmond en Venray en grenst aan Limburg.

De gemeente kenmerkt zich door landelijk gebied, met de daaraan gekoppelde agrarische vacatures. Echter ook industrie heeft zijn weg naar Deurne en omgeving gevonden, dus de vacatures in de regio Deurne zijn divers en daarmee volop kans voor iedereen om in deze omgeving een baan te vinden.