Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Deurne

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Deurne bieden wij je veel vacatures, in een mix van agrarische, logistieke en industriële banen. Maar ook in andere branches bieden we zeker ook werk. AB Werkt Deurne heeft regelmatig vacatures, én dus werk, in alle sectoren. Voor fulltime of parttime banen, voor kortere of langere tijd. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit zuid-oostelijk deel van Noord-Brabant.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 201

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je gaat geiten melken, voeren en bekappen. Bovendien stuur je medewerkers aan en doe je onderhoudsklussen. Als zelfstandige medewerker geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het geitenbedrijf.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een grondstof voor de diervoeders die elders in het bedrijf worden geproduceerd. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij werk je voornamelijk in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie en begeleidt onder andere de geboorte van biggen. Je behandelt, voert, controleert, ent en verlegt de zeugen en biggen. Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Indien nodig spring je bij in de dek- en drachtstal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Voorwerker komkommerteelt voer je dagelijks allerlei teeltwerkzaamheden uit en geef je leiding aan een groep vaste werknemers en uitzendkrachten (arbeidsmigranten). Deze functie is dus een combinatie van zelf meewerken, aansturen en controle van werknemers en problemen oplossen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In teamverband onderhouden en (in beperkte mate) aanleggen van groenvoorzieningen van gemeenten, bedrijven en instellingen, volgens specificaties. Uitvoeren van kleine projecten of delen van projecten met enkele toegevoegde medewerkers.
  • uitmeten/uitzetten van delen van ontwerpen
  • uitvoeren van grondverbeteringswerkzaamheden, aanbrengen van teelt- en afwateringslagen
  • aanleggen of onderhouden van paden/verhardingen, plaatsen van afscheidingen, e.d.
  • graven van voorzieningen voor en plaatsing van inrichtingselementen, speelvoorzieningen e.d.
  • uitzetten van perken en borders
  • planten van bomen, heesters en ander plantgoed
  • uitvoeren van verschillende seizoengebonden werkzaamheden (bemesten, snoeien, verwijderen van onkruid en plantendelen, maaien, verticuteren, rollen van grasmatten e.d.)
Wij op zoek naar een reguliere vakkracht groot groen. Je hebt in deze functie echt een voortrekkers rol en er wordt verwacht dat je de collega's met een beperking helpt en ondersteunt. Sociaal aspect is van groot belang.
Naast je ervaring in het groen is het dus van belang dat je goed met mensen om kan gaan.
Pagina 1 van 41
 Volgende Einde
  

Deurne is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vormt samen met de dorpen Liessel, Neerkant, Helenaveen en Vlierden de gemeente Deurne. Deze gemeente ligt tussen Helmond en Venray en grenst aan Limburg.

De gemeente kenmerkt zich door landelijk gebied, met de daaraan gekoppelde agrarische vacatures. Echter ook industrie heeft zijn weg naar Deurne en omgeving gevonden, dus de vacatures in de regio Deurne zijn divers en daarmee volop kans voor iedereen om in deze omgeving een baan te vinden. 

 

Deel deze pagina: