Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Blerick

Vind hier jouw vacature én baan

Een groot aanbod aan vacatures in Blerick. Vind de baan die bij jou past. Kijk alle vacatures in het overzicht hieronder. AB Werkt beschikt over banen in diverse sectoren zoals de landbouw, fruitteelt, tuinbouw, groenvoorziening, bouw, techniek, logistiek, transport en food.

Vacatures Blerick en omstreken

Wil jij graag werken in een industriële omgeving in regio Blerick? En ben jij een echte aanpakker dan gaan wij op zoek naar jouw droombaan. Net afgestudeerd aan de HAS of beschik je over een HBO diploma? Solliciteer dan naar onze interne vacatures bij AB Werkt en wie weet word jij onze nieuwe collega. Solliciteren gaat snel en gemakkelijk online of maak een afspraak en bel naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 60

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent bedrijfsleider liggen de taken (in het seizoen) hoofdzakelijk in het plannen, aansturen en organiseren van arbeid. In overleg met de bedrijfsleider en de teeltchef bepaal je welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Op basis daarvan wordt er een planning gemaakt. Je bewaakt daarbij dat een en ander goed en tijdig gebeurt. Je stuurt productiemedewerkers aan en houdt de registratie van uren en van productie bij. Daarnaast doe je werkzaamheden ondersteunend aan de teeltchef (zoals watergift).

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent bedrijfsleider werk je samen met de bedrijfsleider welke verantwoordelijk is voor de teelt. Daarbij ben jij degene die verantwoordelijk is voor de biologie. Hieronder vallen het scouten en het uitzetten. Daarnaast stuur jij een groep toppers aan en werk je zelf ook mee met het toppen. Je werkt, samen met de bedrijfsleider, met de klimaatcomputer. Je vervangt de bedrijfsleider bij zijn afwezigheid.
Binnen dit bedrijf wordt er vrijheid gegeven om jouw functie zelf vorm te geven. Daarbij wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en interesses. Hierbij is het ook mogelijk om cursussen te volgen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker tuinbouw ben je allround inzetbaar binnen het bedrijf, maar word je voornamelijk ingezet in de aardbeienteelt. Je bent verantwoordelijk voor o.a. de uitvoerende werkzaamheden in de teelt. Dit houdt in het doorhalen van bloemen, het oogsten van de vruchten, het stekken van planten, het kruisen en het verspenen van jonge planten. Bij gebleken geschiktheid wordt er intern gekeken of er binnen het bedrijf nog meer mogelijkheden zijn.
Een afwisselende baan met veel uitdaging in een gezellig team. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en met een goede ‘teamspirit’.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker Vleesverwerking ga je diverse soorten vlees verwerken tot gehakt om ze vervolgens machinaal te portioneren. Je maakt het gehakt op basis van diverse recepturen en bedient de machines die je daarbij helpen. Er wordt onderscheid gemaakt in producten voor supermarkten en voor horeca groothandel, je werkt dus met verschillende soorten verpakkingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Operator verpakkingen (Pools sprekend) ben je verantwoordelijk voor het bedienen en aansturen van een verpakkingslijn van groenten en fruit. Je stuurt een team medewerkers aan waar de voertaal Pools is. Qua techniek ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines op basis van de verschillende verpakkingen, daarnaast los je eenvoudige storingen op.
Pagina 1 van 12
 Volgende Einde
 

Blerick is een stad in de gemeente Venlo in de provincie Limburg. Blerick is gelegen aan de Maas en is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen de A73 en de A67. Blerick telt ruim 27.000 inwoners en wordt onderverdeeld in Blerick, Hout-Blerick en de Boekend. Blerick beschikt over een industriehaven en meerdere grote bedrijventerreinen. De regio Blerick is omring met agrarische bedrijven en bosgebieden zoals de Blerickse Bergen. Blerick is nauw verbonden met de stad Venlo, deze twee steden worden gescheiden door de Maas.

Deel deze pagina: