Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Blerick

Vind hier jouw vacature én baan

Een groot aanbod aan vacatures in Blerick. Vind de baan die bij jou past. Kijk alle vacatures in het overzicht hieronder. AB Werkt beschikt over banen in diverse sectoren zoals de landbouw, fruitteelt, tuinbouw, groenvoorziening, bouw, techniek, logistiek, transport en food.

Vacatures Blerick en omstreken

Wil jij graag werken in een industriële omgeving in regio Blerick? En ben jij een echte aanpakker dan gaan wij op zoek naar jouw droombaan. Net afgestudeerd aan de HAS of beschik je over een HBO diploma? Solliciteer dan naar onze interne vacatures bij AB Werkt en wie weet word jij onze nieuwe collega. Solliciteren gaat snel en gemakkelijk online of maak een afspraak en bel naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 12

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Je gaat werken bij een echt familiebedrijf waar op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd voor de nationale en internationale markt. 'Samen werken aan een mooi en kwalitatief product' is een belangrijk motto. Werksfeer is erg belangrijk, daarom werkt men niet alleen met, maar vooral ook voor elkaar. Binnen de organisatie krijg je de ruimte en kans jezelf te ontwikkelen, je wordt ‘on the job’ opgeleid tot een echte vakman.
Hoe ziet een 'normale' werkdag er uit?
Bij aanvang van je dienst kijk je welke bestellingen je voor die dag klaar gemaakt moeten worden. Je gaat namelijk verschillende soorten kazen bewerken (raspen) en verpakken. Dit gedeelte van het proces is geautomatiseerd en zal door jouw worden aangestuurd. Jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste manier worden ingesteld. Het voorbewerken en op maat snijden van de kazen wordt door een collega gedaan. Gedurende het proces bewaak je de richtlijnen omtrent hygiëne en los je samen met je collega’s storingen op als deze zich mochten voordoen.

Plaats/regio

Peel en Maas

Functieprofiel

Je bent je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de binnenkomende auto's. Je zorgt dat de auto's er weer representatief en verkoop klaar bij staan. Dit houdt in dat je de eventuele spullen die nog in de auto liggen eruit haalt, de auto van binnen schoon zuigt, poetst en zorgt dat de buitenkant er ook weer top uit ziet. Ervaring is niet vereist.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Je bent als teamleider dagelijks in de loods aan het werk, waar de tomaten van de kwekerij worden gesorteerd en verpakt. Hier stuur jij een team aan dat bestaat uit 10-15 arbeidsmigranten die de Poolse of Roemeense taal spreken. Samen met de bedrijfsleiding ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van het product in de juiste eindverpakking voor de afnemer.
Jouw kerntaak is het regelen, organiseren en optimaliseren van de werkzaamheden rondom de kleinverpakkingsafdeling.
Jouw werkzaamheden hierbij bestaan uit:
• Het afstemmen van de werkzaamheden met de teelt- en verkoopverantwoordelijke;
• Ervoor zorgen dat de producten gereed worden gemaakt in de juiste eindverpakking voor de afnemers;
• Het monitoren van het proces;
• Aansturen, instrueren en motiveren van het team;
• Voorraadbeheer;
• Meewerken met uitvoerende werkzaamheden in het bedrijf.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Jij houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van bestratingen, graafwerkzaamheden en het werken met rioleringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van calamiteiten en storingen. Kortom een veelzijdige en afwisselende functie waarbij eigen inzicht en vakmanschap een grote rol speelt. Over het algemeen werk je 30% binnen en 70% buiten.
Gedurende een inwerkperiode van 1 jaar krijg je alle facetten van het vak bijgebracht. Dit familiebedrijf is erg betrokken bij haar medewerkers en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Met de juiste motivatie en inzet krijg je daar dan ook alle ruimte voor. Je gaat werken in meestal een team van 2 personen binnen een groep van 30 enthousiaste collega’s.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Je bent als zelfstandig medewerker verantwoordelijk voor een leuk team van 15-20 personen van diverse nationaliteiten.
Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Het aansturen van jouw team tijdens de werkzaamheden
  • Meewerken met oogst- en gewaswerkzaamheden in de kas
Samen met jouw team zorg je ervoor dat het werk aan het einde van de dag klaar is.
In deze functie is het de bedoeling dat je na verloop van tijd ook de dagplanning gaat maken.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde
 

Blerick is een stad in de gemeente Venlo in de provincie Limburg. Blerick is gelegen aan de Maas en is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen de A73 en de A67. Blerick telt ruim 27.000 inwoners en wordt onderverdeeld in Blerick, Hout-Blerick en de Boekend. Blerick beschikt over een industriehaven en meerdere grote bedrijventerreinen. De regio Blerick is omring met agrarische bedrijven en bosgebieden zoals de Blerickse Bergen. Blerick is nauw verbonden met de stad Venlo, deze twee steden worden gescheiden door de Maas.