Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Midden Limburg

Vind hier jouw vacature én baan in Midden Limburg

In de regio rondom Roermond, in Midden Limburg, bieden wij je goede vacatures, divers qua niveau en divers qua werkzaamheden. Of het nu als parttime melker is of als bedrijfsleider in de industrie. En ook in andere sectoren zoals bouw en groen zijn wij vaak op zoek naar mensen die deze baan aan kunnen en willen gaan invullen.  

Parttime of fulltime, vast of tijdelijk, we hebben banen waar je lekker aan de slag kunt. En het is ook nog eens heel eenvoudig om te solliciteren. Een cv is niet verplicht, je schrijft je eenvoudig online in.

Wil je eerst wat meer weten dan kun je altijd contact opnemen met onze recruiters van het regiokantoor in Herten, Laurent (06 - 55 16 45 15 ) of Ieke (06 - 15 27 58 28)

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 75

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

In de functie van administratief medewerker ben je bezig met het omboeken van voorraden. Het betreft een tijdelijk baan tot en met 20 september (eventuele uitloop mogelijk).

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Wat ga je doen:
Als reiniger maak je de containers van zowel consumenten als zakelijke klanten schoon. Dit doe je met behulp van o.a. een vol geautomatiseerd reinigingsapparaat waar de container aan gekoppeld wordt, daarbij maak je ook veelvuldig gebruik van een hogedrukspuit welke speciaal gericht is op deze werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de containers er weer op en top uitziet. Tevens ben je (eind)verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de wasstraat.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Als medewerker pluimvee voer je diverse werkzaamheden uit:
  • Eieren rapen in de stal
  • Eieren sorteren aan de band
  • Eieren op pallets stapelen
  • Pallets verplaatsen naar opslag ruimte
  • Reinigen van de werkruimten
  • Alle voorkomende werkzaamheden

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

Als productiemedewerker werk je op de afdeling waar het eindproduct wordt gewogen en verpakt. Je houdt hierbij de kwaliteit nauwlettend in de gaten en stapelt de producten netjes op een pallet. Dit vergt wat spierkracht dus het is van groot belang dat je fysiek fit bent.
Je werkt secuur en hebt veilig werken hoog in het vaandel. Je ziet erop toe dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de vastgestelde procedures, externe normen en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je bent je bewust van de gevolgen die een afwijkende kwaliteit kunnen hebben voor de klant. Je houdt van een schone werkomgeving en zorgt er zodoende voor dat jouw werkplek elke dag netjes wordt achtergelaten.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Werkzaamheden:
In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor:
  • Het klaarmaken van de melkstal
  • Het voor- en nabehandelen van de koeien
  • Het zelfstandig melken van de koeien
  • Het schoonmaken van de melkstal.
Pagina 1 van 15
 Volgende Einde