Schrijf je in bij AB!

Parttime vacatures in regio Roermond

We hebben in Roermond en omgeving een aantal aantrekkelijke parttime vacatures voor jou.

Je bent op zoek naar een leuke parttime baan en je woont in Roermond of omgeving. We hebben een aantal vacatures voor je op een rijtje gezet waar we mensen voor zoeken die parttime willen gaan werken. Werk in veel verschillende branches dus zeker de moeite waard om te bekijken.

Werken via AB Werkt is werken voor een organisatie waarin de mens centraal staat. We bieden je niet alleen werk en een baan, we begeleiden en coachen je om samen jouw doel te bereiken.

Een aantal parttime vacatures kunnen we je bieden. Klik gewoon even verder, lees en denk je dat deze baan iets voor jou is, schrijf je dan meteen online in. We nemen dan snel contact met je op om één en ander door te spreken en je mogelijk uit te nodigen voor een gesprek. Gewoon doen! Je kunt uiteraard ook meteen bellen met 0475 - 35 20 30

Parttime vacatures in de regio Roermond:

 

Parttime paardenverzorgster of -verzorger

Als paardenverzorg(st)er ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het halen en wegbrengen van de paarden vanuit de wei en stal. Daarnaast assisteer je de dierenartsen bij hun werk. Licht administratief werk is ook een onderdeel ter ondersteuning aan de dierenartsen.

Parttime productiemedewerker inpak

In deze functie van logistiek medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het (vacuüm) verpakken van de bereide vleeswaren. Ook zorg je voor het klaarmaken van de bestellingen en het labelen van uitgaande bestellingen.
De uitdaging voor jou: het aan de klant leveren van een goed verpakt kwaliteitsproduct. In deze functie werk je zelfstandig binnen een team.

Parttime winkelmedewerker slagerij, regio Echt

Als winkelmedewerker verricht je alle voorkomende verkoopwerkzaamheden binnen de slagerij. Je zorgt daarnaast dat de vitrine netjes is en bereidt diverse producten. De werkruimtes maak je schoon en je zorgt dat de winkel op orde is. Naar gelang jouw achtergrond en ervaring kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden in de winkel of slagerij.

Sportieve parttime verkoopmedewerker watersportzaak Roermond

Als verkoopmedewerker bij dit watersportbedrijf ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het bedienen van de kassa, en natuurlijk houdt je de winkel op orde. Daarnaast kunnen er bijkomende werkzaamheden bijkomen, zoals het prijzen van artikelen en dat verwerken in het computersysteem.

Parttime bloemist(e) voor een bloemwinkel in de regio Roermond

Als bloemist ben je verantwoordelijk voor het opmaken van bloemstukken, boeketten, bruidsstukken en grafstukken, anderzijds werk je mee in de winkel waarbij je klanten adviseert m.b.t. huishoudelijke en lifestyle-artikelen, boeketten en overige groenproducten. Wanneer er telefonische bestellingen binnenkomen verwerk je deze en je bent verantwoordelijk voor kassawerkzaamheden.

Klik op de omschrijving om meer te lezen over deze vacatures. Je kunt rechtstreeks online solliciteren via de functie-omschrijving of neem contact op met Sandra of Laurent van de AB Werkt vestiging in Roermond. Je kunt hen bereiken via 0475 - 35 20 30 of mail naar roermond@ab-werkt.nl

Assistent dierverzorger leghennen

In de functie van assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het controleren van de dieren (gezondheid) en de huisvesting (water, voer en klimaat). Onderhoudswerkzaamheden kunnen in overleg ook onderdeel zijn van je takenpakket.

Parttime personeelsfunctionaris 24 u/week

Je denkt mee met de ontwikkeling en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor de eigen medewerkers. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je faciliteert en adviseert over in- en doorstroom waarbij je oog hebt voor de persoonlijke ontwikkeling. 

Parttime melker regio Leudal

In de functie van Parttime melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien. Je maakt de melkstal vooraf klaar, drijft de koeien bijeen en melkt ze. Je ziet het als een koe iets mankeert en handelt daar naar. Na het melken maak je de melkput schoon. Dit is een structurele baan voor 2 uur per week op zondagavond en eventueel ook op dinsdagavond. 

Parttime assistent dierverzorger varkensbedrijf regio Weert

In de functie van assistent dierverzorger werk je elke woensdag. Op deze dag verzorg je de biggen, help je bij het spenen van de biggen en voer je controle werkzaamheden uit in de kraamstal en dekstal. 

Bestuivingsmedewerker zaadveredeling regio Leudal

Voor een groot internationaal opererende zaadveredelaar in de regio Leudal. 

Als bestuivingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden bij de veredeling van groentezaden, werkzaamheden betreffen o.a. het handmatig uitvoeren van bestuivingen, gewasverzorgingswerkzaamheden en oogstwerkzaamheden. Minimaal 4 ochtenden per week. 

Parttime medewerker front office Bulgaars/Roemeens/Russisch sprekend

15 uur per week. Coördinerende baan voor een doortastend mensen-mens die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Om buitenlandse medewerkers volwaardig in te zetten, is méér nodig dan een caravan en een fiets. Dat huisvesting en vervoer goed op orde zijn volgens de hoogste norm, is wel het minimale. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waar ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen.

Medewerker inpak/expeditie regio Echt-Susteren

8-10 uur per week. Voor een opdrachtgever in de regio Roermond, waar (exclusieve) vleesproducten en vleeswaren worden verwerkt en verpakt voor groothandels, restaurants e.d. heeft AB Werkt een vacature voor een parttime medewerker inpak/expeditie.  Je hebt diverse taken op de afdeling; producten inpakken en afwegen, bestellingen klaarmaken, administratief verwerken van gegevens.

 

 

 

 

 

Deel deze pagina: