Schrijf je in bij AB!

Parttime vacatures in regio Roermond

We hebben in Roermond en omgeving een aantal aantrekkelijke parttime vacatures voor jou.

Je bent op zoek naar een leuke parttime baan en je woont in Roermond of omgeving. We hebben een aantal vacatures voor je op een rijtje gezet waar we mensen voor zoeken die parttime willen gaan werken. Werk in veel verschillende branches dus zeker de moeite waard om te bekijken.

Werken via AB Werkt is werken voor een organisatie waarin de mens centraal staat. We bieden je niet alleen werk en een baan, we begeleiden en coachen je om samen jouw doel te bereiken.

Een aantal parttime vacatures kunnen we je bieden. Klik gewoon even verder, lees en denk je dat deze baan iets voor jou is, schrijf je dan meteen online in. We nemen dan snel contact met je op om één en ander door te spreken en je mogelijk uit te nodigen voor een gesprek. Gewoon doen! Je kunt uiteraard ook meteen bellen met 0475 - 35 20 30

Parttime vacatures in de regio Roermond:

Parttime melker geitenhouderij

In de functie van Melker ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het melken van de geiten. Je maakt de melkstal klaar, drijft de geiten bij elkaar, melkt de geiten en naderhand maak je de melkstal schoon.

Leer-werktraject varkenshouderij

Combineer werken met leren door het volgen van een BBL-opleiding! Voor diverse varkensbedrijven in de regio Midden-Limburg heeft AB Werkt vacatures voor gemotiveerde mensen die met varkens willen werken. Tijdens de BBL-opleiding ga je één dag per week naar de opleiding. De rest van de dagen werk je in een varkenshouderij en leert hier alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Het opleidingsprogramma bestaat o.a. uit groepsbijeenkomsten, praktijkopdrachten, online leren en interessante bedrijfsbezoeken. Tijdens de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod, zoals gezondheid en voeding, huisvesting en klimaat, management en organisatie.

Parttime winkelmedewerker slagerij, regio Echt

Als winkelmedewerker verricht je alle voorkomende verkoopwerkzaamheden binnen de slagerij. Je zorgt daarnaast dat de vitrine netjes is en bereidt diverse producten. De werkruimtes maak je schoon en je zorgt dat de winkel op orde is. Naar gelang jouw achtergrond en ervaring kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden in de winkel of slagerij.

Vaste baan als uitbener

Als uitbener bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het uitbenen, kanten en uitsnijden van varkensvlees. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren het verdelen, splitsen, vliezen, portioneren en snijden van vlees.

Je sorteert de stukken vlees en herkent eventuele afwijkingen en onderneemt hierop de benodigde actie.
Het is een afwisselende functie waarbij je diverse snijtechnieken toepast. Dit alles conform de geldende kwaliteits-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Je werkt in dagdiensten van 06.00 - 15.00 uur. Langere werkdagen kunnen voorkomen.

Chauffeur winkeldistributie

In de functie van chauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de winkels van klanten. Deze functie is beschikbaar vanwege uitbreiding van het bestaande team. Onze klant is een informeel en hecht bedrijf wat zijn zaakjes goed op orde heeft. Ze heeft een stabiel klantenbestand wat ook uitgebreid wordt. Daarom zijn we voor hen op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen voor op de weg.

Medewerker milieupark - Regio Roermond

In de functie van medewerker milieupark ben je verantwoordelijk voor:
kassawerkzaamheden/registratie en op het stort aanwijzingen geven en klanten instrueren, helpen etc.

Sportieve parttime verkoopmedewerker watersportzaak Roermond

Als verkoopmedewerker bij dit watersportbedrijf ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het bedienen van de kassa, en natuurlijk houdt je de winkel op orde. Daarnaast kunnen er bijkomende werkzaamheden bijkomen, zoals het prijzen van artikelen en dat verwerken in het computersysteem.

Klik op de omschrijving om meer te lezen over deze vacatures. Je kunt rechtstreeks online solliciteren via de functie-omschrijving of neem contact op met Sandra of Laurent van de AB Werkt vestiging in Roermond. Je kunt hen bereiken via 0475 - 35 20 30 of mail naar roermond@ab-werkt.nl

Assistent dierverzorger leghennen

In de functie van assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het controleren van de dieren (gezondheid) en de huisvesting (water, voer en klimaat). Onderhoudswerkzaamheden kunnen in overleg ook onderdeel zijn van je takenpakket.

Parttime personeelsfunctionaris 24 u/week

Je denkt mee met de ontwikkeling en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor de eigen medewerkers. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je faciliteert en adviseert over in- en doorstroom waarbij je oog hebt voor de persoonlijke ontwikkeling. 

Bestuivingsmedewerker zaadveredeling regio Leudal

Voor een groot internationaal opererende zaadveredelaar in de regio Leudal. 

Als bestuivingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden bij de veredeling van groentezaden, werkzaamheden betreffen o.a. het handmatig uitvoeren van bestuivingen, gewasverzorgingswerkzaamheden en oogstwerkzaamheden. Minimaal 4 ochtenden per week. 

Parttime medewerker front office Bulgaars/Roemeens/Russisch sprekend

15 uur per week. Coördinerende baan voor een doortastend mensen-mens die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Om buitenlandse medewerkers volwaardig in te zetten, is méér nodig dan een caravan en een fiets. Dat huisvesting en vervoer goed op orde zijn volgens de hoogste norm, is wel het minimale. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waar ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen.

Medewerker inpak/expeditie regio Echt-Susteren

8-10 uur per week. Voor een opdrachtgever in de regio Roermond, waar (exclusieve) vleesproducten en vleeswaren worden verwerkt en verpakt voor groothandels, restaurants e.d. heeft AB Werkt een vacature voor een parttime medewerker inpak/expeditie.  Je hebt diverse taken op de afdeling; producten inpakken en afwegen, bestellingen klaarmaken, administratief verwerken van gegevens.