Schrijf je in bij AB!

Tuinbouw vacatures

In de tuinbouw heb je verschillende teeltvormen. In de vollegrond worden tuinbouwgewassen geteeld in de buitenlucht, zoals groenten, snijbloemen, fruitteelt, boomteelt en bloembollenteelt (sierteelt). Bij glastuinbouw vindt de productie plaats in kassen. Wij hebben bij AB Werkt regelmatig tuinbouw vacatures. Deze zijn heel divers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand tref je onze actuele tuinbouw vacatures aan. 

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 39

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker siergrassenkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij. Hieronder vallen de volgende werkzaamheden:
  • Oppotten van de planten;
  • Bestellingen klaar maken en planten op karren laden;
  • Loodswerk, zoals het schoonmaken van de planten, stickeren, labels hangen;
  • Heftruckwerk, uitzetten van planten en het laden en lossen van vrachtwagens.
Daarnaast ben je breed inzetbaar binnen het bedrijf en help je collega's op het moment dat het druk is.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker verpakken roodlof ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het oogsten en verpakken van roodlof.
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het "inhangen" van de roodlof zodat deze door een machine van de wortel gesneden kan worden.
Daarnaast moet je ook helpen met inpakken en afwegen van de roodlof.
Eind van de dag moet er opgeruimd en gepoetst worden.
Je komt te werken in een klein team van 2 vaste collega’s en soms enkele oproepkrachten.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als agrarisch medewerker heb je een zeer afwisselende functie binnen het bedrijf.
Hoe meer kennis en ervaring des te uitgebreider zal je functieprofiel worden. Tevens is er de mogelijkheid om deze vacature te combineren met je BBL-opleiding.
Bij werkzaamheden kun je denken aan:
  • in- en uitschuren van aardappelen, doormiddel van heftruck en verreiker
  • oogstwerkzaamheden, vervoeren aardappelen met tractor en kar, aardappelen rooien
  • verplegingswerkzaamheden: kunstmeststrooien, gewasbescherming
  • zaai/poot werkzaamheden, zaaien, land bewerking

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker kuipplantenkwekerij ben je dagelijks bezig met alle uitvoerende teelt- en gewaswerkzaamheden. Hieronder vallen het oppotten van de planten, het etiketteren, het snoeien en aanbinden, controle van de watergift en voedingstoestand en gewasbescherming.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie ga je fysiek zwaar werk verrichten en meehelpen waar nodig. Je gaat werken in een klein team waar je in direct contact staat met je team en de eigenaar.
Pagina 1 van 8
 Volgende Einde

Glastuinbouw

In de glastuinbouw wordt onder glas geteeld, met behulp van klimaatbeheersing. Hiermee wordt de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-gehalte, lichthoeveelheid en de bestrijding van plantenziekten en plagen gereguleerd. Het gaat bij glastuinbouw vaak om de teelt van groenten, snijbloemen en potplanten. In de glastuinbouw worden plantenziekten en plagen steeds vaker biologisch bestreden. De werkzaamheden in de glastuinbouw gaan het hele jaar door. Voor meer info ga je naar: glastuinbouw

Fruitteelt

Fruitteelt is de tak van tuinbouw dat zich bezighoudt met het telen van fruit, waaronder appels, peren, kersen en pruimen. Van elke fruitsoort zijn er bovendien verschillende rassen. De fruitteelt is verbonden met het fruitseizoen. Dit begint elk jaar in mei en eindigt in september: de fruitpluk. Voor meer info ga je naar: fruitteelt.