Schrijf je in bij AB!

Tuinbouw vacatures

In de tuinbouw heb je verschillende teeltvormen. In de vollegrond worden tuinbouwgewassen geteeld in de buitenlucht, zoals groenten, snijbloemen, fruitteelt, boomteelt en bloembollenteelt (sierteelt). Bij glastuinbouw vindt de productie plaats in kassen. Wij hebben bij AB Werkt regelmatig tuinbouw vacatures. Deze zijn heel divers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand tref je onze actuele tuinbouw vacatures aan. 

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 16

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker spoellijn bloembollen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen van de spoellijn van de bloembollen. Hierbij bedien je de lopende banden, watertoevoer en afvoer en zorg je dat de gerooide bloembollen netjes in de kuubskisten terecht komen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker P&O ben je de schakel tussen de recrutering van voornamelijk seizoensmedewerkers en de afdeling salarisadministratie. Op basis van jouw kennis van de wetgeving en de cao maak je de contracten in orde voor de medewerkers. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de urenadministratie en begeleid je de voorwerkers bij het voeren van functioneringsgesprekken en voer je de verzuimbegeleiding uit. Je bent een spin in het web die ervoor zorgt dat procedures en bedrijfsreglementen gevolgd worden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker akkerbouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende machinale teeltwerkzaamheden.
Hierbij moet je denken aan:
  • Poten van aardappelen;
  • Het verzorgen van de teelt;
  • Het zetten van haspels;
  • Het rooien, transporteren en inschuren van aardappelen.
Het transport gebeurt middels tractoren of truck-oplegger.
Daarnaast beschikt het bedrijf over een vollegrondsgroentetak waarbij in het seizoen van maart t/m juni ook in de oogst van asperges geholpen dient te worden. De werkzaamheden zijn dan het ophalen van de asperges, leiding geven aan seizoensarbeiders en bijspringen waar nodig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Monteur landbouwmachines ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, reparaties en het aanpassen van machines. Dit doe je voor het complete machinepark van het bedrijf. Dit houdt onder andere in; tractoren, plant en oogstmachines, transportwagens en heftrucks. Daarnaast kun je ingezet worden tijdens de drukke periode bij overige werkzaamheden op het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als verkoopadviseur sta je continue in contact met klanten, leverancier en dealers. Je gaat diverse materialen verkopen en adviseert je klanten over het gebruik ervan. Op basis van de vraag van een (potentiële) klant stel je offertes op. Ook acquireer je nieuwe klanten en beheer je bestaande relaties.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Glastuinbouw

In de glastuinbouw wordt onder glas geteeld, met behulp van klimaatbeheersing. Hiermee wordt de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-gehalte, lichthoeveelheid en de bestrijding van plantenziekten en plagen gereguleerd. Het gaat bij glastuinbouw vaak om de teelt van groenten, snijbloemen en potplanten. In de glastuinbouw worden plantenziekten en plagen steeds vaker biologisch bestreden. De werkzaamheden in de glastuinbouw gaan het hele jaar door. Voor meer info ga je naar: glastuinbouw

Fruitteelt

Fruitteelt is de tak van tuinbouw dat zich bezighoudt met het telen van fruit, waaronder appels, peren, kersen en pruimen. Van elke fruitsoort zijn er bovendien verschillende rassen. De fruitteelt is verbonden met het fruitseizoen. Dit begint elk jaar in mei en eindigt in september: de fruitpluk. Voor meer info ga je naar: fruitteelt.

Deel deze pagina: