Schrijf je in bij AB!

Tuinbouw vacatures

In de tuinbouw heb je verschillende teeltvormen. In de vollegrond worden tuinbouwgewassen geteeld in de buitenlucht, zoals groenten, snijbloemen, fruitteelt, boomteelt en bloembollenteelt (sierteelt). Bij glastuinbouw vindt de productie plaats in kassen. Wij hebben bij AB Werkt regelmatig tuinbouw vacatures. Deze zijn heel divers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand tref je onze actuele tuinbouw vacatures aan. 

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 42

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker verpakken roodlof ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het oogsten en verpakken van roodlof.
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het "inhangen" van de roodlof zodat deze door een machine van de wortel gesneden kan worden.
Daarnaast moet je ook helpen met inpakken en afwegen van de roodlof.
Eind van de dag moet er opgeruimd en gepoetst worden.
Je komt te werken in een klein team van 2 vaste collega’s en soms enkele oproepkrachten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van de gerooide producten van het veld naar de loods. De producten worden gerooid in kuubskisten en staan op een platte wagen, gekoppeld aan een tractor.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van maaimachinist ben je verantwoordelijk voor:
  • het zelfstandig bedienen van een grote maaier (ca. 10 m2 maaioppervlakte)
  • het volgens de norm maaien van grote grasoppervlakten

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Assistent bedrijfsleider fruitteelt ben je verantwoordelijk voor het (mede)aansturen van de operationele processen op het fruitteeltbedrijf.
Je werkzaamheden bestaan uit verschillende onderdelen. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider neem je zijn taken waar:
  • je houdt registratiesystemen bij zoals urenregistratie, inhoudelijke gegevens over bespuitingen en verkoopgegevens;
  • je fungeert als aanspreekpunt voor zowel het personeel als de gasten op het bedrijf;
  • je bewaakt de voortgang van de organisatie stuurt waar nodig bij;
  • je geeft leiding aan de aanwezige medewerkers;
  • je stuurt de gewasverzorging aan en werkt zelf mee in de snoeiwerkzaamheden, oogstwerkzaamheden, sorteerwerkzaamheden, tractorwerk en overige voorkomende dagelijkse werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als agrarisch medewerker heb je een zeer afwisselende functie binnen het bedrijf. Je werkt mee me allerlei voorkomende werkzaamheden zoals het sorteren van de bollen, dorsen, rooien, diverse trekkerwerkzaamheden evenals ploegen. Je komt te werken in een klein team van ongeveer 4 personen. Tevens is er de mogelijkheid om deze vacature te combineren met je BBL-opleiding.
Pagina 1 van 9
 Volgende Einde

Glastuinbouw

In de glastuinbouw wordt onder glas geteeld, met behulp van klimaatbeheersing. Hiermee wordt de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-gehalte, lichthoeveelheid en de bestrijding van plantenziekten en plagen gereguleerd. Het gaat bij glastuinbouw vaak om de teelt van groenten, snijbloemen en potplanten. In de glastuinbouw worden plantenziekten en plagen steeds vaker biologisch bestreden. De werkzaamheden in de glastuinbouw gaan het hele jaar door. Voor meer info ga je naar: glastuinbouw

Fruitteelt

Fruitteelt is de tak van tuinbouw dat zich bezighoudt met het telen van fruit, waaronder appels, peren, kersen en pruimen. Van elke fruitsoort zijn er bovendien verschillende rassen. De fruitteelt is verbonden met het fruitseizoen. Dit begint elk jaar in mei en eindigt in september: de fruitpluk. Voor meer info ga je naar: fruitteelt.