Schrijf je in bij AB!

Logistiek en transport vacatures

Vacatures logistiek en transport 

Wij werken nauw samen met bedrijven in de logistiek en transport. De vacatures zijn divers en de werkzaamheden variëren van het rijden met vracht op de vrachtwagen, het laden en lossen van de vrachtwagen, het verzorgen van de juiste bevoorrading van de productieafdeling tot het op orde houden van het magazijn. AB Werkt heeft volop banen in de transport en logistiek. 

Onderstaand tref je onze actuele vacatures in de transport en logistiek.

En staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 14

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie verwerking van personeels- en salarisgegevens.
Op maandag leveren alle locaties via een geautomatiseerd Padregistratie-systeem de uren aan. Als laatste schakel voer je de eindcontrole uit. Eventuele mutaties en de nodige handelingen zoals verwerking van prestatie beloning.
Dinsdag zet je de definitieve urenverwerking door naar derde partijen, zoals payrolling en uitzendbureaus. Zij verwerken de uren in een salarisverwerkingssysteem in zowel wekelijkse termijnen als periode termijnen.
Je zorgt dat de urengegevens verwerkt worden in verschillende managementrapportages.
De uren- en salarisverwerking is een complexe materie waarbij het van belang is dat de gegevens correct en op tijd verwerkt wordt. Vanzelfsprekend ben je integer en ga je correct om met vertrouwelijk informatie.
Dagelijks ondersteun je HRM d.m.v. archiveren van personeelsdocumenten, doorlopen van werkstromen in het (nog verder uit te breiden) HRM softwarepakket Synergy, zoals eindcontrole personeelsgegevens na sollicitatie of een einde dienstverband verwerking. Je gaat nauwkeurig om met details, signaleert afwijkingen, legt verbanden en blijft kritisch en alert bij routine taken. Je weet te prioriteren en te organiseren.
Aan het einde van de week ontvang je de loonstroken vanuit de uitzendbureaus en payrolling. Je zorgt dan voor de nazorg en controle, waarna de definitieve salarisuitbetaling plaatsvindt.
Verder zijn er nog overige administratieve taken waar je voor zorgt.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als magazijnmedewerker houdt men zich bezig met de volgende werkzaamheden:
 • Het picken van orders aan de hand van orderlijsten
 • Het verzamelen van orders met behulp van en heftruck en/of reachtruck
 • Het verzendklaar maken van orders

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van groenten, het verzendklaar maken van orders, registratie van orders, voldoende fustvoorraad en uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het gehele proces in de loods. Je werkt met de sorteer- en verpakkingsmachines en daarnaast eventueel met een heftruck of EPT (elektrisch pallet truck / palletwagen).

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur beschik je over een eigen vaste route in Nederland en België. Dit houdt in dat iedere vrachtwagenchauffeur zelf verantwoorlijk is voor zijn eigen klantenkring en deze één, twee (en in soms zelfs drie) keer per week voorziet van verse boeketten en plantenarrangementen. Onverkoopbare producten dienen retour te worden genomen, waardoor een mooie presentatie overblijft.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als technisch-logistiek medewerker ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:
 • het wegen van vrachtwagens
 • het controleren van documenten
 • het lossen van lading
 • het overzien van de mengactiviteiten
 • het laden van vrachtwagens en big bags
 • het doorvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan transportbanden, filters e.d.
 • het oplossen van storingen
 • het schoonhouden van de operatie
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk in de logistiek voor korte of langere tijd. Zo doe je als extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt regelmatig voor, dat het bedrijf waar je aan het werk gaat, je na verloop van tijd in vaste dienst neemt.  Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander logistiek bedrijf.

Functies in de logistiek

Deel deze pagina: