Schrijf je in bij AB!

Logistiek en transport vacatures

Vacatures logistiek en transport 

Wij werken nauw samen met bedrijven in de logistiek en transport. De vacatures zijn divers en de werkzaamheden variëren van het rijden met vracht op de vrachtwagen, het laden en lossen van de vrachtwagen, het verzorgen van de juiste bevoorrading van de productieafdeling tot het op orde houden van het magazijn. AB Werkt heeft volop banen in de transport en logistiek. 

Onderstaand tref je onze actuele vacatures in de transport en logistiek.

En staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 11

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor het inplannen van chauffeurs transporten voor vaste en vloeibare mest. Je bent:
  • mede-verantwoordelijk voor de vaste mestplanning.
  • communicatief vaardig richting klanten en collega's.
  • accuraat in het verzorgen van de juiste documentatie en het vastleggen van de taken.

Plaats/regio

Deurne

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Het grootste gedeelte van je tijd zul je bezig zijn met de mestboekhouding (vervoersbewijzen verwerken/ CMR systeem vullen) en met de administratie omtrent het vervoer van Voedermiddelen.
Verder weet je nooit wat de dag je zal brengen; een hovenier die in het seizoen een aanhanger mest komt halen, een transporteur die een lading komt wegen en de telefoon zal ook regelmatig rinkelen.

Plaats/regio

Breda

Functieprofiel

Als Logistiek Medewerker / Orderpicker pak je de palletwagen en ga je aan de slag met je orders. Via een scherm zie je wat je moet doen en zorg je ervoor dat je de tijd goed in gaat plannen. Deze werkzaamheden houden ook in, dat je fysiek bezig bent en zo nu en dan kratten en andere zaken moet tillen. Je werkt in een koele ruimte dus je moet een beetje tegen de kou kunnen. Daarnaast help je mee met laden/lossen.

Plaats/regio

Gemert-Bakel

Functieprofiel

In de functie van Chauffeur Stukgoed Benelux ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
  • Vervoeren van stukgoed binnen de Benelux
  • Laden en lossen van stukgoed aan een dok
  • Schoonhouden van je vrachtwagen
Het is mogelijk om dag of nachtdiensten te draaien waarbij je dagelijks naar huis gaat. De werktijden van dagdiensten zijn van ca. 5:00/6:00 t/m 17:00/18:00/19:00. De nachtdiensten zijn van 20:00 t/m 5:00, hier staat een extra vergoeding tegenover.

Plaats/regio

Parkstad

Functieprofiel

Als allround logistiek administratieve kracht hou je van diversiteit tijdens je werkdag.
Zo ben je het ene moment bezig op kantoor met het maken van CMR's en houd je de voorraadadministratie bij. Het andere moment beantwoord je de inkomende telefoontjes en emails, sta je de klanten aan het loket te woord en stuur je ze naar de juiste locatie. Ook spring je zelf bij als een vrachtwagen geladen moet worden of stap je op de heftruck om pallets te verplaatsen of kleinere vrachten te laden. De taakverdeling kan per dag verschillen.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk in de logistiek voor korte of langere tijd. Zo doe je als extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt regelmatig voor, dat het bedrijf waar je aan het werk gaat, je na verloop van tijd in vaste dienst neemt.  Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander logistiek bedrijf.

Functies in de logistiek