Schrijf je in bij AB!

Logistieke vacatures

Vacatures in de logistiek en transport 

Wij werken nauw samen met bedrijven in de logistiek en transport. De vacatures zijn divers en de werkzaamheden variëren van het rijden met vracht op de vrachtwagen, het laden en lossen van de vrachtwagen, het verzorgen van de juiste bevoorrading van de productieafdeling tot het op orde houden van het magazijn. Ben je op zoek naar werk? AB Werkt heeft volop banen in de transport en logistiek! 

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk in de logistiek voor korte of langere tijd. Zo doe je als extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt regelmatig voor, dat het bedrijf waar je aan het werk gaat, je na verloop van tijd in vaste dienst neemt.  Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander logistiek bedrijf.

Functies in de logistiek

Hieronder vind je ons actuele overzicht met vacatures in de transport en logistiek.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 16

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van groenten, het verzendklaar maken van orders, registratie van orders, voldoende fustvoorraad en uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het gehele proces in de loods. Je werkt met de sorteer- en verpakkingsmachines en daarnaast eventueel met een heftruck of EPT (elektrisch pallet truck / palletwagen).

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur beschik je over een eigen vaste route in Nederland en België. Dit houdt in dat iedere vrachtwagenchauffeur zelf verantwoorlijk is voor zijn eigen klantenkring en deze één, twee (en in soms zelfs drie) keer per week voorziet van verse boeketten en plantenarrangementen. Onverkoopbare producten dienen retour te worden genomen, waardoor een mooie presentatie overblijft.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Ompakmedewerker potplanten zorg je ervoor dat de potplanten omgepakt worden naar bloemenkarren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de winkels van klanten. Deze functie is beschikbaar vanwege uitbreiding van het bestaande team. Onze klant is een informeel en hecht bedrijf wat zijn zaakjes goed op orde heeft. Ze heeft een stabiel klantenbestand wat ook uitgebreid wordt. Daarom zijn we voor hen op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen voor op de weg.
Je werkdag begint op het distributiecentrum van onze klant. Je gaat dagelijks verschillende winkels van onze klant bevoorraden. Manoeuvreren door straten in dorpen en in druk stadsverkeer; jij draait er je hand niet voor om! Je rijdt meerdere eendaagse ritten en bent tevens verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachten. Daarnaast hoort ook het invullen van het bijbehorende papierwerk erbij.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie help je bij het laden en lossen van producten. Dit kan gaan om pallets met kleinere producten, maar ook om containers en zwaardere producten.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde


En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Deel deze pagina: