Schrijf je in bij AB!

Logistiek en transport vacatures

Vacatures logistiek en transport 

Wij werken nauw samen met bedrijven in de logistiek en transport. De vacatures zijn divers en de werkzaamheden variëren van het rijden met vracht op de vrachtwagen, het laden en lossen van de vrachtwagen, het verzorgen van de juiste bevoorrading van de productieafdeling tot het op orde houden van het magazijn. AB Werkt heeft volop banen in de transport en logistiek. 

Onderstaand tref je onze actuele vacatures in de transport en logistiek.

En staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 3

Plaats/regio

Veldhoven

Functieprofiel

Voor 11.00 uur besteld? Morgen huis! Aan deze belofte draag jij bij!
Als medewerker logistiek – magazijn verwerk jij de orders. Je verzamelt de bestelde producten, verpakt deze en maakt ze verzendklaar.
Deze taken voer je zelfstandig uit, maar je bent zeker niet alleen aan het werk. Dagelijks ben je met minimaal 5 collega’s, allen met hetzelfde doel! Aan het einde van de werkdag zijn de orders keurig verpakt en onderweg naar de klant. Tijd voor een praatje of een grap? Zeker, heel belangrijk zelfs!

Plaats/regio

Eindhoven

Functieprofiel

Jij als chauffeur CE zorgt ervoor dat alle goederen in jouw vrachtwagen of oplegger op tijd aankomen op de juiste bestemming. Om op tijd rust te nemen is het heel handig dat je kennis hebt van de wettelijke regels omtrent rij- en rusttijden. En natuurlijk heb je ook wel eens autopech waardoor enige kennis van voertuigentechniek dan heel prettig is! In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat er vracht naar Duitsland, Frankrijk of België gebracht moet worden. In deze gevallen ben jij natuurlijk bereidt om te overnachten.

Plaats/regio

Eindhoven

Functieprofiel

Samen met jouw team zorg jij als vrachtwagenmonteur ervoor dat alle wagens die de werkplaats binnenrijden er weer perfect uitrijden. Zo komen de vrachtwagens binnen voor periodiek onderhoud. Na een inspectie vervang je alle filters en olie en check je vervolgens alle hydraulische en elektrische componenten. Is de radiator lek? Dan zorg jij ervoor dat er een nieuwe radiator in komt! Je werkt natuurlijk met een planning maar ongelukken en pech kunnen natuurlijk niet gepland worden. Flexibiliteit en mee kunnen bewegen wordt dan zeker gewaardeerd bij een vrachtwagenmonteur!

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk in de logistiek voor korte of langere tijd. Zo doe je als extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt regelmatig voor, dat het bedrijf waar je aan het werk gaat, je na verloop van tijd in vaste dienst neemt.  Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander logistiek bedrijf.

Functies in de logistiek