Schrijf je in bij AB!

GWW vacatures

Vacatures in de grond, weg en waterbouw

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven die actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Deze vacatures zijn heel divers. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je op een project ingezet.

Ben je een aanpakker en heb je reeds ervaring opgedaan bij een grondverzetbedrijf of een ander bedrijf uit de GWW sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele GWW vacatures. 

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 22

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker omgevingsverzorging ben je verantwoordelijk voor het branden van onkruid middels een kniktractor. De werkzaamheden vinden plaats bij diverse gemeentes, waarbij je samen met een collega werkt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Dumperchauffeur ga je mee werken aan het project: gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Je gaat grond verplaatsen wat is afgegraven, je gaat schepen laden en lossen en bent je bent verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur kraakperswagen ben jij verantwoordelijk voor het besturen en bedienen van het inzamelvoertuig. Je vervoert de lading naar de daartoe aangewezen verwerkers en/of op- en overslaglocaties. Aan de hand van routelijsten voer je de routevolgorde optimaal uit en zorg je voor een volledige rittenadministratie. Daarnaast controleer en beheer je de staat van het voertuig: defecten en gebreken signaleer en rapporteer je tijdig en je laat deze in overleg met de planner repareren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur containerwagen ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Dit kunnen zowel portaalcontainers als grote afzetbakken zijn. De containers worden op bedrijven geplaats en/of bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Vrachtwagenchauffeur Terrein ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van grond van A naar B
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht ga je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je per project werkervaring op, die je vervolgens weer kunt gebruiken bij een volgend project.

Diverse functies 

Regelmatig bemiddelt AB Werkt personeel voor onderstaande vacatures:

Deel deze pagina: