Schrijf je in bij AB!

GWW vacatures

Vacatures in de grond, weg en waterbouw

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven die actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Deze vacatures zijn heel divers. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je op een project ingezet.

Ben je een aanpakker en heb je reeds ervaring opgedaan bij een grondverzetbedrijf of een ander bedrijf uit de GWW sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele GWW vacatures. 

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 15

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als leerling-machinist ben je breed inzetbaar en kun je op verschillende machines werken. Machines waarmee gewerkt wordt, zijn de minigraver, mobiele kraan, rupskraan en shovel. Daarmee verricht je werkzaamheden als: civiele werken, fundamenten graven, nieuwbouw/aanbouw en alle andere grondwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van grondwerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de machinist bij verschillende graafwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen vooral in de grond-, weg-, en waterbouw plaatsvinden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround agrarisch medewerker ziet je takenpakket als volgt uit:
  • Het voeren van de meststieren
  • Het uitmesten van de stallen met behulp van een loader
  • Tractor- en landwerkzaamheden; rijden met een grondkar, land zaaiklaar maken
  • Bijspringen bij de loonwerktak

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround medewerker loon- en grondwerk ben je verantwoordelijk voor het poten en oogsten van aardappelen, het bemesten met zelfrijdende injecteur, grondbewerkingen zoals ploegen, zaaien en bijvoorbeeld maaien, gras en maïs 'kuilen' met de laadschop en werken in het grondverzet met diverse andere machines.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Op locatie wordt grind gekiept en getransporteerd naar schepen. In de functie van (ondehouds) monteur ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de transportbanden en het bewaken van het proces. Ook dien je enig onderhoud aan de transportbanden te verrichten.
Je bediend de tranportbanden via het computersysteem.
Je controleert en onderhoudt de tranportbanden, onderhoud zowel dagelijkse werkzaamheden als het vervangen van de transportbanden.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht ga je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je per project werkervaring op, die je vervolgens weer kunt gebruiken bij een volgend project.

Diverse functies 

Regelmatig bemiddelt AB Werkt personeel voor onderstaande vacatures:

Deel deze pagina: