Schrijf je in bij AB!

GWW vacatures

Vacatures in de grond, weg en waterbouw

AB Werkt ontvangt regelmatig GWW vacatures. Bedrijven in het grondverzet, wegenbouw en waterbouw werken graag met ons samen. De GWW vacatures zijn zeer divers. Afhankelijk van je kennis en werkervaring wordt je op verschillende projecten ingezet.

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk voor korte of langere tijd in de grond-, weg- en waterbouw. Zo doe je als vakkracht extra werkervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende GWW opdracht.

Diverse functies in de GWW

Regelmatig bemiddelen wij personeel voor deze vacatures:

Ben je een aanpakker en heb je reeds werkervaring opgedaan binnen de grond, weg of waterbouw?
Bekijk dan onze vacatures en ga aan de slag. Hieronder vind je onze actuele GWW vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 22

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als machinist minigraver houd je jezelf bezig met het uitvoeren van verschillende grond- en graafwerkzaamheden met behulp van een minigraver.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur autolaadkraan ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van zand. Je werkt samen met een machinist en grondwerker. Daarnaast zorg je ervoor dat het zand op locatie komt en dat het zand zorgvuldig wordt afgeladen met de kraan.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Junior Loonwerker ga je alle loonwerkzaamheden uitvoeren, hoofdzakelijk gebruik makend van de kleinere tractoren en machines. Dit omdat veel werk uitgevoerd wordt in de glastuinbouw. Heb je een C- of CE rijbewijs dan ga je zelf de voertuigen verplaatsen met bijvoorbeeld een oplegger. Heb je deze rijbewijzen niet, dan ga je deze behalen omdat het uiteindelijk noodzakelijk is voor de functie. Naast de tuinbouw kun je ook ingezet worden in grond- en graafwerk, cultuurtechniek en in het beheer van de leefomgeving (tuin- en woonomgeving).
Als Junior Loonwerker ga je alle vaardigheden leren waardoor je uiteindelijk doorgroeit naar een zelfstandig vak volwaardig Loonwerker.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur kraakperswagen ben jij verantwoordelijk voor het besturen en bedienen van het inzamelvoertuig. Je vervoert de lading naar de daartoe aangewezen verwerkers en/of op- en overslaglocaties. Aan de hand van routelijsten voer je de routevolgorde optimaal uit en zorg je voor een volledige rittenadministratie. Daarnaast controleer en beheer je de staat van het voertuig: defecten en gebreken signaleer en rapporteer je tijdig en je laat deze in overleg met de planner repareren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie wegmarkeerder assisteer je bij het zetten van strepen en pijlen op het wegdek en het plaats je pionnen en het poederen van de strepen. De strepen worden zowel handmatig als machinaal aangebracht. Tevens tref je alle noodzakelijke verkeersmaatregelen zoals het (ver-)plaatsen en in stand houden van tijdelijke afzettingen en bebordingen.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde


En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Deel deze pagina: