Schrijf je in bij AB!

GWW vacatures

Vacatures in de grond, weg en waterbouw

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven die actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Deze vacatures zijn heel divers. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je op een project ingezet.

Ben je een aanpakker en heb je reeds ervaring opgedaan bij een grondverzetbedrijf of een ander bedrijf uit de GWW sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele GWW vacatures. 

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 8

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Je gaat als medewerker infra je collega's assisteren bij het (handmatig) opzoeken van de leidingen of kabels in de grond. Daarbij werk je vooral samen met de kraanmachinist, die naar aanleiding van jouw bevindingen het graafwerk doet. Ook zal jij je bezig houden met:
 • Het graven van sleuven;
 • Verwijderen van oude leidingen;
 • Dichten van sleuven.
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in een ploeg die bestaat uit onder andere machinisten, buizenleggers, technici ondergrondse infra. Samen gaan jullie voor een geslaagd project!

Plaats/regio

Veghel

Functieprofiel

Wat ga je doen:
 • Besturen van een kraan
 • Uitvoeren van graaf- en sloopwerkzaamheden
 • Bedienen van een laser
 • Overleg met opdrachtgevers over de uitvoering van klussen
 • Helpt collega's met het grondwerk

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Wat ga je doen?
✔ Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van diverse werkzaamheden bij agrarische bedrijven, denk hierbij aan alle voorkomende werkzaamheden in de grasoogst en voorjaarswerken zoals ploegen.
✔ Transport van diverse grondstoffen met de tractor, gronddumper en/of container carrier
✔ Vervoeren van materiaal, veelal in de wegenbouw met de vrachtwagen

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze afwisselende functie ga je meestal met nog een collega, maar soms ook alleen, op pad om te zorgen dat de dakgoten van particuliere woningen er weer piekfijn uitzien na schoonmaak of reparatie. Je klimt door middel van een ladder naar boven, daarom is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Ook wordt je ingezet om de brandgangen in woonwijken onkruidvrij te maken met de bosmaaier. Verder assisteer je soms collega's met allerhande reparatiewerkzaaheden. Je doet dit werk veelal in opdracht van woningcorporaties, gemeentes of bv. zorginstellingen, je bent dus het visitekaartje en handelt hier ook naar in je werk.

Plaats/regio

s Hertogenbosch

Functieprofiel

Je werkzaamheden betreffen:
 • Het uitgraven van sleuven;
 • Het lezen van tekeningen;
 • Bestaande opstakels in de grond herkennen.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht ga je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je per project werkervaring op, die je vervolgens weer kunt gebruiken bij een volgend project.

Diverse functies 

Regelmatig bemiddelt AB Werkt personeel voor onderstaande vacatures: