Schrijf je in bij AB!

Hoveniers en Groenvoorziening vacatures

Bij AB Werkt vind je diverse vacatures in het groen. Wij werken hiervoor nauw samen met hoveniersbedrijven, gemeenten en uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorziening. Heb je groene vingers en zoek je werk als (assistent) hovenier, medewerker groenvoorziening, schoffelaar of medewerker tuincentrum? Onderstaand tref je onze actuele vacatures aan. 

Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 22

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Als assistent hovenier ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen. Je gaat altijd met een collega op pad die je zal helpen en aansturen bij de uit te voeren werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit het aanleggen van tuinen. Denk daarbij aan het bestraten, egaliseren, grond frezen, planten en bomen poten etc.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als medewerker hovenier ga je samen met je collega in de ochtend op pad. De ene week zijn jullie bezig met de aanleg of onderhoud van een particuliere tuin in Zeeland, de andere week zijn de bedrijfstuinen aan de beurt in Spijkenisse. Je helpt met en assisteert bij:
✔ snoei- & opruimwerkzaamheden;
✔ schoffelen;
✔ aanplanten;
✔ gras- & bosmaaien.
Ook het aanleggen van bestrating of het zetten van een schutting komt met enige regelmaat voor. Kortom geen enkele dag is hetzelfde!

Plaats/regio

Parkstad

Functieprofiel

Als medewerker groenvoorziening ga je samen met een onderhoudsploeg op pad. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn onder andere:
✔ maaiwerekzaamheden uitvoeren m.b.v. een bosmaaier
✔ heggen scheren en snoeiafval opruimen

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als medewerker hovenier ben je samen met je collega ('s) voornamelijk bezig met aanleg en onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen. Hoe afwisselend is deze baan?! Je helpt met de snoei, opruimwerkzaamheden, je schoffelt en helpt bij aanplant en assisteert bij gras- en bosmaaien. Ook het zetten van schuttingen en het leggen van bestrating komt in dit werk zeker aan bod. Kortom mooie "geen-dag-is-hetzelfde"projecten.

Plaats/regio

Terneuzen

Functieprofiel

Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor groenonderhoud in Zeeuws-Vlaanderen. In het seizoen kom je bijna wekelijks in de tuinen en zorg je ervoor dat ze er piekfijn bijliggen. Dit zijn tuinen van bedrijven en woonzorgcentra, dus er genieten dagelijks veel mensen van jouw werk. Deze functie bestaat uit vele verschillende werkzaamheden. Afhankelijk van wat jij al kan, en wil leren zijn dit:
✔ Schoffelwerk
✔ Scheren van heggen
✔ Onderhoud, maar zo nu en dan ook aanleg van tuinen
✔ Grasmaaien
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde

Vakacademie hoveniersopleiding
Wil je als vakman aan de slag in het groen? Of werk je al voor een hoveniersbedrijf en wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan is de nieuwe hoveniersopleiding van de AB Werkt Vakacademie wellicht iets voor jou! Als je je aanmeldt voor de Vakacademie, heb je een betaalde baan en volg je tegelijkertijd een opleiding. Klinkt dit als muziek in de oren en ben je geïnteresseerd? Ga dan naar de Vakacademie hoveniersopleiding

Hovenier

Je kunt als hovenier aan het werk bij een groot of klein hoveniersbedrijf. Deze bedrijven variëren in omvang: van een eenmanszaak tot een landelijk opererend hoveniersbedrijf, waarbij honderden werknemers werkzaam zijn. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particuliere opdrachtgevers en instellingen zoals bedrijven, scholen, gemeentes en woningbouwcorporaties. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je bij een hoveniersbedrijf aan het werk als hovenier of als assistent hovenier, waarbij je na verloop van tijd jezelf verder kunt ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier. Als hovenier houd je je bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen en bestrating. De werkzaamheden zijn per opdracht verschillend.

Medewerker groenvoorziening

Heb jij groene vingers en houd je ervan om buiten te werken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om het vak van medewerker groenvoorziening te leren. Voor de aanleg en onderhoud van tuinen, groenstroken en tuinbestrating van verschillende instellingen ben je bij AB Werkt op het juiste adres.

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je bij ons aan het werk voorkorte of langere tijd. De ervaring die je opdoet, kun je weer gebruiken bij de volgende opdracht. Ook komt het regelmatig voor, dat de opdrachtgever je na verloop van tijd in vaste dienst neemt. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander bedrijf in het groen.

Functies