Schrijf je in bij AB!

Groen vacatures

Vacatures bij een hoveniersbedrijf of in de groenvoorziening

AB Werkt heeft diverse vacatures in het Groen. Hiervoor werken wij nauw samen met hoveniersbedrijven, gemeenten en uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorziening.

Hovenier

Je kunt als hovenier aan het werk bij een groot of klein hoveniersbedrijf. Deze bedrijven variëren in omvang: van een eenmanszaak tot een landelijk opererend hoveniersbedrijf, waarbij honderden werknemers werkzaam zijn. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particuliere opdrachtgevers en instellingen zoals bedrijven, scholen, gemeentes en woningbouwcorporaties. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je bij een hoveniersbedrijf aan het werk als hovenier of als assistent hovenier, waarbij je na verloop van tijd jezelf verder kunt ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier. Als hovenier houd je je bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen en bestrating. De werkzaamheden zijn per opdracht verschillend.

Medewerker groenvoorziening

Heb jij groene vingers en houd je ervan om buiten te werken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om het vak van medewerker groenvoorziening te leren. Voor de aanleg en onderhoud van tuinen, groenstroken en tuinbestrating van verschillende instellingen ben je bij AB Werkt op het juiste adres.

Vakacademie hoveniersopleiding
Wil je als vakman aan de slag in het groen? Of werk je al voor een hoveniersbedrijf en wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan is de nieuwe hoveniersopleiding van de AB Werkt Vakacademie wellicht iets voor jou! Als je je aanmeld voor de vakacademie, heb je een betaalde baan en volg je tegelijkertijd een opleiding. Klinkt dit je als muziek in de oren en ben je geïnteresseerd? Ga dan naar vakacademie hoveniersopleiding

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je bij ons aan het werk voorkorte of langere tijd. De ervaring die je opdoet, kun je weer gebruiken bij de volgende opdracht. Ook komt het regelmatig voor, dat de opdrachtgever je na verloop van tijd in vaste dienst neemt. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander bedrijf in het groen.

Functies

Hieronder vind je een actueel overzicht met groene vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 38

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Assistent hovenier ga je ondersteunen en assisteren in onderhoudswerkzaamheden en aanlegwerkzaamheden. Je werkt onder aansturing van een ervaren hovenier. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is actief in particuliere tuinen en gemeentelijk bestek. Denk daarbij aan het leggen van (sier)bestrating en beplanting.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als dierverzorger ga je aan de slag in de kraamstal; je begeeleidt de zeugen bij de geboorte van de biggen, je verzorgt de biggen en houdt de administratie goed bij. Kortom, je zet je volledig in om zo veel mogelijk sterke en gezonde biggen te krijgen.
Je weet verder wat er speelt in de andere afdelingen en springt bij waar nodig. Wanneer je weekenddienst hebt, verzorg je tevens de basis werkzaamheden in de andere afdelingen (dekstal, dagende zeugen en gespeende biggen).

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier Aanleg werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Regelmatig werk je samen in een team en ben je in staat je collega's te motiveren. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur hou je je met verschillende werkzaamheden bezig. Je werkt met verschillende werktuigen en materialen
  • maaiwerkzaamheden
  • snoeiwerkzaamheden
  • vervoeren van grond, snoeiafval

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het groenonderhoud bij klanten in het particuliere segment. Werkzaamheden die aan bod komen zijn bijvoorbeeld grasmaaien, bosmaaien, knippen, snoeien en schoffelen. Je werkt alleen of samen met een collega bij verschillende klanten in de regio (oost) Zeeuws-Vlaanderen.
Pagina 1 van 8
 Volgende Einde

Staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Deel deze pagina: