Schrijf je in bij AB!

Hoveniers en Groenvoorziening vacatures

Bij AB Werkt vind je diverse vacatures in het groen. Wij werken hiervoor nauw samen met hoveniersbedrijven, gemeenten en uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorziening. Heb je groene vingers en zoek je werk als (assistent) hovenier, medewerker groenvoorziening, schoffelaar of medewerker tuincentrum? Onderstaand tref je onze actuele vacatures aan. 

Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 10

Plaats/regio

Eijsden-Margraten

Functieprofiel

Als medewerker hovenier ben je verantwoordelijk voor onder andere:
✔ samen met een klein team op pad gaan om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren
✔ schoffelen, onkruid wieden, heggen scheren, maaiwerkzaamheden, verzorgen van planten e.d.
✔ assisteren bij aanlegprojecten.
De meeste projecten vinden plaats bij particulieren klanten en een klein gedeelte bij bedrijven/instellingen.

Plaats/regio

Gemert-Bakel

Functieprofiel

Als Mobiele kraanmachinist voer je de volgende werkzaamheden uit:
  • Inmeten, graven en dichten van sleuven;
  • Het afwerken van (berm)sloten, bermen en schuine hellingen;
  • Het laden en lossen van materialen;
  • Het schadevrij graven tussen en nabij ondergrondse kabels en leidingen;
  • Diverse overige kraanwerkzaamheden;
  • Klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen.

Plaats/regio

Maastricht

Functieprofiel

Je bent een ervaren vakman in onderhouds- en aanlegwerkzaamheden of je wilt doorgroeien binnen deze functie. Je houdt van afwisseling in werkzaamheden, locatie en opdrachtgevers. Je vindt het een uitdaging om mee te werken in een groeiende organisatie en kan prima zelfstandig werken of in een klein team.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je werkzaamheden zijn:
Schoffelen;
het snoeien van hagen;
het maaien van gazons of ruig gras;
het bestrijden of beheersen van onkruid;
het sproeien van gazons en openbaar groenschoffelen, bijmaaien, kanten steken en snoeiwerkzaamheden.

Plaats/regio

Uden

Functieprofiel

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van bijvoorbeeld plantsoenen en parken. Hierin neem je de overige medewerkers groenvoorziening mee in het proces en het resultaat.
Naast de operationele taken begeleid je de medewerkers in je team en waar nodig stuur je bij voor het beste resultaat.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

Vakacademie hoveniersopleiding
Wil je als vakman aan de slag in het groen? Of werk je al voor een hoveniersbedrijf en wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan is de nieuwe hoveniersopleiding van de AB Werkt Vakacademie wellicht iets voor jou! Als je je aanmeldt voor de Vakacademie, heb je een betaalde baan en volg je tegelijkertijd een opleiding. Klinkt dit als muziek in de oren en ben je geïnteresseerd? Ga dan naar de Vakacademie hoveniersopleiding

Hovenier

Je kunt als hovenier aan het werk bij een groot of klein hoveniersbedrijf. Deze bedrijven variëren in omvang: van een eenmanszaak tot een landelijk opererend hoveniersbedrijf, waarbij honderden werknemers werkzaam zijn. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particuliere opdrachtgevers en instellingen zoals bedrijven, scholen, gemeentes en woningbouwcorporaties. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je bij een hoveniersbedrijf aan het werk als hovenier of als assistent hovenier, waarbij je na verloop van tijd jezelf verder kunt ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier. Als hovenier houd je je bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen en bestrating. De werkzaamheden zijn per opdracht verschillend.

Medewerker groenvoorziening

Heb jij groene vingers en houd je ervan om buiten te werken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om het vak van medewerker groenvoorziening te leren. Voor de aanleg en onderhoud van tuinen, groenstroken en tuinbestrating van verschillende instellingen ben je bij AB Werkt op het juiste adres.

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je bij ons aan het werk voorkorte of langere tijd. De ervaring die je opdoet, kun je weer gebruiken bij de volgende opdracht. Ook komt het regelmatig voor, dat de opdrachtgever je na verloop van tijd in vaste dienst neemt. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander bedrijf in het groen.

Functies