Schrijf je in bij AB!

Hoveniers en Groenvoorziening vacatures

Bij AB Werkt vind je diverse vacatures in het groen. Wij werken hiervoor nauw samen met hoveniersbedrijven, gemeenten en uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorziening. Heb je groene vingers en zoek je werk als (assistent) hovenier, medewerker groenvoorziening, schoffelaar of medewerker tuincentrum? Onderstaand tref je onze actuele vacatures aan. 

Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 26

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Projectondersteuner groenvoorziening ga je de projectleider helpen bij het stroomlijnen van de diverse projecten in de regio. Je helpt zowel mee in het veld als op kantoor. Je neemt zaken van de projectleider uit handen en stelt verbeteringen voor.
Aangezien het nog een nieuwe functie is binnen de organisatie zal de exacte invulling en werkzaamheden gaande weg in samenspraak worden ingevuld.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround Hovenier ga je bezighouden met het aanleggen en onderhouden van met name particuliere tuinen. Het gaat om een kleiner hoveniersbedrijf bestaande uit 3 medewerkers.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker tuincentrum op deze afdelingen zorg je samen met je collega's voor:
• De bevoorrading en de orde en netheid van de buitenpotterie-afdeling en de afdeling met seizoens-groen
• De assortimentssamenstelling
• Klantadvisering en verkoop

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen dit vakgebied.
Hieronder vallen taken als:
  • Onderhoud van plantsoenen
  • Snoeien van beplantingen
  • Diverse klussen in het onderhoud van de leefomgeving
Afhankelijk van jouw opgedane werkervaring en je motivatie om verder te leren liggen er diverse mogelijkheden. Dus voor zowel starters als voor meer ervaren medewerkers.
Je bent in elk geval goed gemotiveerd en zult onder verschillende weersomstandigheden in de buitenlucht werken!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround Hovenier ga je met een team collega's tuinen aanleggen en onderhouden. Deze werkzaamheden vinden zowel bij bedrijven als particulieren plaats. Het gaat om een groter hoveniersbedrijf waar gewerkt wordt in teams.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde

Vakacademie hoveniersopleiding
Wil je als vakman aan de slag in het groen? Of werk je al voor een hoveniersbedrijf en wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan is de nieuwe hoveniersopleiding van de AB Werkt Vakacademie wellicht iets voor jou! Als je je aanmeldt voor de Vakacademie, heb je een betaalde baan en volg je tegelijkertijd een opleiding. Klinkt dit als muziek in de oren en ben je geïnteresseerd? Ga dan naar de Vakacademie hoveniersopleiding

Hovenier

Je kunt als hovenier aan het werk bij een groot of klein hoveniersbedrijf. Deze bedrijven variëren in omvang: van een eenmanszaak tot een landelijk opererend hoveniersbedrijf, waarbij honderden werknemers werkzaam zijn. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particuliere opdrachtgevers en instellingen zoals bedrijven, scholen, gemeentes en woningbouwcorporaties. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je bij een hoveniersbedrijf aan het werk als hovenier of als assistent hovenier, waarbij je na verloop van tijd jezelf verder kunt ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier. Als hovenier houd je je bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen en bestrating. De werkzaamheden zijn per opdracht verschillend.

Medewerker groenvoorziening

Heb jij groene vingers en houd je ervan om buiten te werken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om het vak van medewerker groenvoorziening te leren. Voor de aanleg en onderhoud van tuinen, groenstroken en tuinbestrating van verschillende instellingen ben je bij AB Werkt op het juiste adres.

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je bij ons aan het werk voorkorte of langere tijd. De ervaring die je opdoet, kun je weer gebruiken bij de volgende opdracht. Ook komt het regelmatig voor, dat de opdrachtgever je na verloop van tijd in vaste dienst neemt. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een vacature bij een ander bedrijf in het groen.

Functies

Deel deze pagina: