Schrijf je in bij AB!

Food vacatures

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven uit de voedingsverwerkende industrie. Werken in de foodindustrie is heel divers en mede afhankkelijk van je werkervaring. Als productiemedewerker houd je je bezig met het inpakken, ompakken en verpakken van producten. Dit proces gaat 24 uur per dag door en daarom werkt men in de foodindustrie met ploegendiensten. Het is daarbij van belang dat je als medewerker flexibel inzetbaar bent, zowel doordeweeks als in het weekend. 

Onderstaand tref je onze actuele food vacatures aan. 
En staat jouw vacature er niet bij of zoek je toch iets anders?
Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.  

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 27

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor onder andere het picken van orders, goederenontvangst en bestellingen verzendklaar maken. Daarnaast spring je ook regelmatig bij in de productie waar je vleesproducten gaat bereiden. Verder spring je bij in de krattenwasserij, verpak je vleesproducten en zorg je voor een schone werkplek.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het inblikken van vlees.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker verpakking verpak je vleesproducten volgens veilige en hygiënische procedures. De verpakte vleesproducten stapel je op in kratten en voorzie je eventueel van stickers.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het verrichten van service en onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende machines en installaties. De werkzaamheden worden multidisciplinair uitgevoerd in diverse vakgebieden waaronder: elektrotechniek, besturingstechniek, meet- en regeltechniek, WTB, pompen/motoren, hydrauliek en pneumatiek. Het snel kunnen analyseren van de oorzaak van een storing, en het vervolgens adequaat verhelpen van deze storing. Het bijhouden van een database van storingsgeschiedenis.
De werkzaamheden bestaan uit:
• het verhelpen van storingen en vervangen van machine- of installatieonderdelen;
• het lokaliseren en analyseren van storingsmeldingen;
• adviseren over modificaties aan machines en installaties ter verbetering van het functioneren hiervan en het uitvoeren van deze werkzaamheden;
• na de werkzaamheden het gebruiksklaar maken van de machines of installaties door middel van inregelen of afstellen;
• het met collega’s bespreken van bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden;
• in projectgroep kennis bijdragen aan verbeterprojecten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Junior Keurmeester AGF ben je onderdeel van het kwaliteitsteam. Daarmee ben je voor het waarborgen van de juiste kwaliteit van de groenten en fruit. Je voert controles uit, zowel fysiek als visueel. Klachten handel je professioneel af. Je werkt vanuit vrachtbrieven en kwaliteitsdocumenten en zorgt voor correcte registratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van bestellingen, ontvangst van producten, het verzendklaar maken van orders en een juiste communicatie met collega’s en meerderen.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde

 

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je werkervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het voedingsverwerkende bedrijf waar je gaat werken, na verloop van tijd je in vaste dienst neemt. Mocht het zo zijn dat de opdracht eindigt bij het bedrijf waar je werkzaam bent, dan bekijken we of andere productiebedrijven de vacatures productiemedewerker open hebben staan.


Vacatures food

Dit zijn de functies waarvoor we regelmatig vacatures binnen krijgen:

Deel deze pagina: