Schrijf je in bij AB!

Food vacatures

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven uit de voedingsverwerkende industrie. Werken in de foodindustrie is heel divers en mede afhankkelijk van je werkervaring. Als productiemedewerker houd je je bezig met het inpakken, ompakken en verpakken van producten. Dit proces gaat 24 uur per dag door en daarom werkt men in de foodindustrie met ploegendiensten. Het is daarbij van belang dat je als medewerker flexibel inzetbaar bent, zowel doordeweeks als in het weekend. 

Onderstaand tref je onze actuele food vacatures aan. 
En staat jouw vacature er niet bij of zoek je toch iets anders?
Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.  

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 7

Plaats/regio

Parkstad

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:
✔ bevoorraden productielijnen
✔ magazijn op orde houden
✔ laden en lossen vrachtwagens
✔ karren verplaatsen

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Je gaat werken bij een echt familiebedrijf waar op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd voor de nationale en internationale markt. 'Samen werken aan een mooi en kwalitatief product' is een belangrijk motto. Werksfeer is erg belangrijk, daarom werkt men niet alleen met, maar vooral ook voor elkaar. Binnen de organisatie krijg je de ruimte en kans jezelf te ontwikkelen, je wordt ‘on the job’ opgeleid tot een echte vakman.
Hoe ziet een 'normale' werkdag er uit?
Bij aanvang van je dienst kijk je welke bestellingen je voor die dag klaar gemaakt moeten worden. Je gaat namelijk verschillende soorten kazen bewerken (raspen) en verpakken. Dit gedeelte van het proces is geautomatiseerd en zal door jouw worden aangestuurd. Jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste manier worden ingesteld. Het voorbewerken en op maat snijden van de kazen wordt door een collega gedaan. Gedurende het proces bewaak je de richtlijnen omtrent hygiëne en los je samen met je collega’s storingen op als deze zich mochten voordoen.

Plaats/regio

Nuth

Functieprofiel

Als keukenmedewerk(st)er ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:
✔ voorbereiden van vleeswaren (BBQ, gehakt e.d.)
✔ voorbereiden, maken en uitvullen van salades, kant en klaar gerechten e.d.
✔ bestellingen klaarmaken
✔ bijspringen in de winkel bij drukte
✔ schoonhouden van de werkplek

Plaats/regio

Nijmegen

Functieprofiel

Als Procesoperator bedien je moderne procesapparatuur, zoals de maal-, meng- en pers lijn. Dit doe je voornamelijk vanuit de controlekamer. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige biologische mengvoeders. Je voert diverse procescontroles uit en lost kleinere storingen op. Ook zorg je voor het in ontvangst nemen van grondstoffen. Er wordt gewerkt in een 2-ploegendienst.
In de functie van operator ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:
  • Het bewaken en bijsturen van het productieproces in de fabriek
  • Uitvoeren van reparaties
  • Ontvangen van chauffeurs en ze de weg wijzen
  • Laden en lossen van vrachten

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je persoonlijke mentor zal jou de kneepjes van het vak leren. Je leert o.a. het uitbenen van varkens-nekken, - schouders, - ribben, - buiken, - middels en – hammen en het verwijderen van vet, vliezen en zwoerd. Dit doe je op een schone werkplek met messen, zagen en tangen. Na verloop van tijd ben je in staat om zelfstandig te werken.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

 

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je werkervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het voedingsverwerkende bedrijf waar je gaat werken, na verloop van tijd je in vaste dienst neemt. Mocht het zo zijn dat de opdracht eindigt bij het bedrijf waar je werkzaam bent, dan bekijken we of andere productiebedrijven de vacatures productiemedewerker open hebben staan.


Vacatures food

Dit zijn de functies waarvoor we regelmatig vacatures binnen krijgen: