Schrijf je in bij AB!

Food vacatures

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven uit de voedingsverwerkende industrie. Werken in de foodindustrie is heel divers en mede afhankkelijk van je werkervaring. Als productiemedewerker houd je je bezig met het inpakken, ompakken en verpakken van producten. Dit proces gaat 24 uur per dag door en daarom werkt men in de foodindustrie met ploegendiensten. Het is daarbij van belang dat je als medewerker flexibel inzetbaar bent, zowel doordeweeks als in het weekend. 

Onderstaand tref je onze actuele food vacatures aan. 
En staat jouw vacature er niet bij of zoek je toch iets anders?
Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.  

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 17

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als winkelmedewerk(st)er slagerij ben jij het visitekaartje van de winkel. Je staat klanten netjes te woord, neemt bestellingen aan, maakt bestellingen klaar en zorgt dat de klant tevreden de deur uit gaat.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het in goede staat van onderhoud houden van de productie-installaties en apparatuur. Daarnaast ben je bezig met het ombouwen van (gedeeltes) van het machinepark bij wisseling van producten en optimaliseer je bestaande machines.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ga je bestellingen controleren en klaarzetten op route voor de chauffeurs. Tevens ben je verantwoordelijk voor het orderpicken van bestellingen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor onder andere het volgens voorschrift bewerken van vleeswaren, verdelen volgens snitopdracht en verwerkingsklaar maken. Tevens maak je vlees klaar t.b.v. maaltijdcomponenten, verricht je inpakwerkzaamheden en zet je bestellingen klaar. Tot slot verricht je samen met het hele team schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het productieproces rondom het pekelen van de hammen.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

 

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je werkervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het voedingsverwerkende bedrijf waar je gaat werken, na verloop van tijd je in vaste dienst neemt. Mocht het zo zijn dat de opdracht eindigt bij het bedrijf waar je werkzaam bent, dan bekijken we of andere productiebedrijven de vacatures productiemedewerker open hebben staan.


Vacatures food

Dit zijn de functies waarvoor we regelmatig vacatures binnen krijgen: