Schrijf je in bij AB!

Food vacatures

AB Werkt ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven uit de voedingsverwerkende industrie. Werken in de foodindustrie is heel divers en mede afhankkelijk van je werkervaring. Als productiemedewerker houd je je bezig met het inpakken, ompakken en verpakken van producten. Dit proces gaat 24 uur per dag door en daarom werkt men in de foodindustrie met ploegendiensten. Het is daarbij van belang dat je als medewerker flexibel inzetbaar bent, zowel doordeweeks als in het weekend. 

Onderstaand tref je onze actuele food vacatures aan. 
En staat jouw vacature er niet bij of zoek je toch iets anders?
Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.  

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 15

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als zaterdaghulp (productie) ondersteun je de productiemedewerkers bij het bereiden van vleesproducten, het afwegen van kruiden en het aanmaken van marinades. Daarnaast verzamel je ingrediënten uit de koel- en vriescel en verpak je vleesproducten. Tot slot ondersteun je de collega's op de expeditie en in de krattenwasserij en zorg je voor een schone werkplek.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker etiketteerlijn ga je diverse verpakte soorten vlees voorzien van het juiste etiket. Je sorteert daarbij de verschillende verpakkingen op soort en voorziet ze van de juiste informatie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker Vleesverwerking ga je diverse soorten vlees verwerken tot gehakt om ze vervolgens machinaal te portioneren. Je maakt het gehakt op basis van diverse recepturen en bedient de machines die je daarbij helpen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Hoe ziet een dag als Chauffeur Bestelbus eruit?
Je start de dag met het controleren van de bestellingen die bezorgd dienen te worden, je laadt je eigen bus in volgorde van de route en gaat op pad om je bestellingen bij diverse klanten zowel binnen als buiten de provinciegrenzen af te leveren. Daarnaast houdt je een rittenadministratie nauwkeurig bij en op het einde van de dag maak je je eigen bus schoon en zorg je voor een volle tank.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker Food houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden binnen het verwerkingsproces. Je zorgt ervoor dat alle visfilets worden uitgepakt en dat deze vervolgens worden gezout en gespoeld. Je legt de rooknetten op en zorgt voor het vullen en wisselen van de rooktunnels. Daarna ga je de gerookte zalm machinaal snijden en eventueel bijsnijden. Je verpakt de zalm en etiketeert de verpakkingen. Tot slot houd je de rendementen en de partijen bij.
In deze functie heb je de mogelijkheid om door te groeien tot Assistent bedrijfsleider.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

 

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je voor korte of langere tijd aan het werk. Zo doe je werkervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het voedingsverwerkende bedrijf waar je gaat werken, na verloop van tijd je in vaste dienst neemt. Mocht het zo zijn dat de opdracht eindigt bij het bedrijf waar je werkzaam bent, dan bekijken we of andere productiebedrijven de vacatures productiemedewerker open hebben staan.


Vacatures food

Dit zijn de functies waarvoor we regelmatig vacatures binnen krijgen:

Deel deze pagina: