Schrijf je in bij AB!

Bouw vacatures

Wij werken samen met bedrijven in de bouw. De vacatures bouw die wij ontvangen, zijn heel divers. Je kunt via AB Werkt op verschillende bouwprojecten voor korte of langere tijd aan het werk. Onderstaand tref je onze actuele bouw vacatures.
En staat jouw baan in de bouw er niet bij? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 3

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je werkt op een vaste locatie in de regio Roermond je start iedere ochtend om half 8. Je werkzaamheden bestaan in eerste instantie voornamelijk uit het demonteren en opruimen van bouwafval. Het betreft voornamelijklicht sloopwerk. Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van specialist betonboringen kan je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren.
Je bent bekend met onbeperkte boorlengtes en diameters alsmede het zagen in vloeren en wanden en het plaatsen van ankers met alle zettingsdieptes.
Je gaat aan de slag bij kleine opdrachten en grootschalige bouwprojecten, er is veel diversiteit.
Je gaat zelfstandig op pad en streeft ernaar efficiënt te werken en volgens planning en exacte specificaties te voltooien.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van kunststof en aluminium ramen, kozijen, schuifpuien etc. voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Aan de hand van werkopdrachten en tekeningen worden in kleine series ramen en kozijnen geassembleerd. Hierbij wordt zowel geschroefd, gelijmd als afgewerkt. Het werk vindt plaats in een aansprekende assemblagehal waarbij iedere medewerker over een eigen werkstation beschikt. De opdrachtgever neemt ruim de tijd om kandidaten in te leren, zodat de routine er snel inzit.

Aan het werk

Als uitzendkracht doe je werkervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt regelmatig voor dat de opdrachtgever je weer terugvraagt bij een volgend bouwproject. Tussendoor bekijken we of er een andere vacature in de bouw beschikbaar is.

Functies in de bouw

Regelmatig krijgen wij vacatures binnen voor de volgende functies: