Schrijf je in bij AB!

Agrarische vacatures

De agri & foodsector blinkt uit in innovaties en productiviteit. Het is één van de topsectoren van Nederland en bestaat uit veehouderij, tuinbouw en akkerbouw. De totale productiewaarde is circa 27,5 miljard euro per jaar. Er is dan ook volop werk in de agrarische sector. Bij AB Werkt hebben we uiteenlopende agrarische vacatures, zowel parttime als fulltime en van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Kortom: er is voor elk wat wils voor wie wil werken in de agrarische sector in Limburg, Noord Brabant en Zeeland.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele agrarische vacatures. Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 11

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Als medewerker in de boomkwekerij voer je diverse werkzaamheden uit, afhankelijk van het seizoen en het bedrijf waar je gaat werken.
In het voorjaar, zomer en herfst ben je met name buiten aan het werk. In de winter vinden de werkzaamheden in de loods plaats.
Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn:
✔ Het planten, rooien, aanbinden en selecteren van bomen
✔ Het schoffelen van de velden
✔ Het klaarmaken van bestellingen
✔ Het laden en lossen
✔ Tractorwerkzaamheden

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Het gaat om het schoonmaken van (kantoor-)ruimtes, laboratoria en klimaatcellen in de avonduren.

Plaats/regio

Provincie Gelderland

Functieprofiel

Wat ga je doen:
✔ Het vangen van sperma. Je collega's op het lap doseren het sperma verder uit
✔ Het verzorgen en gezondheidscontrole van de beren
✔ Het uitmesten en schoonmaken van de hokken/stallen
In dit filmpje worden de werkzaamheden duidelijk weergegeven: https://www.youtube.com/watch?v=LdnXfWzE7yw

Plaats/regio

Terneuzen

Functieprofiel

Als productiemedewerker zwingel zorg jij ervoor dat het product (vlas) gestroomlijnd en vrij van onkruid in de machine terecht komt.
Wat ga je doen?
o Het sorteren van de vezel, bedienen van de oprolmachine, het wegzetten/verpakken en de administratie van de rollen vezel;
o Insteken, het invoeren en voorbereiden van het vlasstro;
o Controles uitvoeren aan de machines ter voorkoming van storingen en kleine/ veelvoorkomende storingen verhelpen;
o Tijdens de zomermaanden kan je ook worden ingezet voor veldwerkzaamheden op diverse locaties in Zeeland of het in ontvangst nemen van het product op het bedrijf

Plaats/regio

Someren

Functieprofiel

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het hele proces, van A tot Z! Alle machines moeten blijven draaien zodat de productie niet stilstaat. Soms is er een storing of moeten de grondstoffen gevuld worden, dit doe jij zo snel mogelijk zodat alles weer door kan gaan. Je zal dus veel door de fabriek lopen om te controleren of alles goed verloopt en waar is nodig grijp jij in. Naast het oplossen van storingen is het ook jouw taak om de machines om te bouwen en in te stellen voor de productie van een ander product. Wanneer de pallets vol zijn, stap jij de heftruck in om ze in de stellingen te rijden. Hiervoor dien je een geldige certificaat te hebben. Een gave baan met veel verantwoordelijkheid!
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Feiten agrarische sector
Wist je dat…

Diversiteit agrarische sector

Zoals je ziet is de agrarische sector heel divers. De werkzaamheden zijn dan ook heel verschillend. Afhankelijk van je affiniteit en ervaring kun je op een agrarisch bedrijf aan het werk. Agrarische bedrijven worden steeds groter, daardoor werken ze steeds vaker met personeel. Dit is personeel in vaste dienst, maar ook flexibel inzetbaar personeel via AB Werkt. Bij goed functioneren wordt regelmatig de kans geboden om in vaste dienst te komen bij het agrarisch bedrijf. 

Meer info over de agrarische sector
Bekijk de link van het NAJK