Schrijf je in bij AB!

Agrarische vacatures

De agri & foodsector blinkt uit in innovaties en productiviteit. Het is één van de topsectoren van Nederland en bestaat uit veehouderij, tuinbouw en akkerbouw. De totale productiewaarde is circa 27,5 miljard euro per jaar. Er is dan ook volop werk in de agrarische sector. Bij AB Werkt hebben we uiteenlopende agrarische vacatures, zowel parttime als fulltime en van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Kortom: er is voor elk wat wils voor wie wil werken in de agrarische sector in Limburg, Noord Brabant en Zeeland.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele agrarische vacatures. Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 31

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Functieomschrijving:
  • Technische ondersteuning toepassing biggenvoeders (Salesmanagers en mengvoerindustrie)
  • Onderdeel van het R&D team
  • Regelmatig mee met klantbezoeken
  • Ontwikkelen van voerconcepten en producten voor biggen
  • Opzetten, begeleiden en uitwerken van voedingsonderzoek op onze onderzoekscentra en praktijkbedrijven
  • Rapporteren aan teamleider Product Management

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Your tasks & Responsibilities
As a Customer Support Specialist you are responsible for the administrative processing and coordination of orders within France. To this end, you have frequent contact with the relevant customers, sales representatives and various internal departments such as Supply Chain, Warehousing, Finance, Traffic etc.
In collaboration with sales representatives, you actively provide commercial support from the Customer Support department to the relevant markets or customers. You will be our key user and trainer for Salesforce and ERP system.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Binnen deze organisatie is de afdeling Feed Specialties verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van de fokmelken en biggenvoeders in zowel de Nederlandse markt als de exportmarkten. Een breed assortiment biggenvoeders wordt vermarkt. Als accountmanager maak je deel uit van dit team en ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van het assortiment in Zuid-Nederland.
  • Commercieel-technisch verantwoordelijk voor de afzet van het assortiment in je regio met als specialisme melken voor de biggenopfok
  • Adviseren van de zeugenhouderijen en de mengvoerindustrie op het gebied van voeding, gezondheid, zoötechniek, huisvesting en management, gericht op het continue verbeteren van de technische resultaten
  • Het onderhouden en uitbouwen van je klantenbestand in de varkenshouderij en mengvoederindustrie
  • Je bent sparringpartner voor je klanten en collega’s; vanuit jouw expertise als accountmanager signaleer je marktontwikkelingen en ben je betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Junior gewasverzorger ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden in de kas en op de vollegrondspercelen.
Hierbij bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het zaaien, planten, verzorgen en opkweken van de planten. Deze worden daarna nauwkeurig uitgeplant worden in de diverse percelen in de kas en vollegrond. Hierbij komen ook de werkzaamheden rondom de teelt zoals het aanleggen en onderhouden van de proefpercelen. Ook zorg je samen met de overige collega's en leidinggevenden voor optimale groeiomstandigheden (klimaat, substraat, ziektebestrijding etc.) en daarnaast voor de bloei, bestuiving en het oogsten van het zaad.
Je werkt in een klein team en hebt regelmatig contact met de collega’s van de diverse veredelingsafdelingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker zaadoogst ben je verantwoordelijk voor het oogsten van zaad van planten die gebruikt worden voor de vermeerdering. De planten staan zowel in de kas, als buiten in de vollegrond.
De werkzaamheden vinden zowel handmatig als machinaal plaats.
Pagina 1 van 7
 Volgende Einde

Feiten agrarische sector
Wist je dat…

Diversiteit agrarische sector

Zoals je ziet is de agrarische sector heel divers. De werkzaamheden zijn dan ook heel verschillend. Afhankelijk van je affiniteit en ervaring kun je op een agrarisch bedrijf aan het werk. Agrarische bedrijven worden steeds groter, daardoor werken ze steeds vaker met personeel. Dit is personeel in vaste dienst, maar ook flexibel inzetbaar personeel via AB Werkt. Bij goed functioneren wordt regelmatig de kans geboden om in vaste dienst te komen bij het agrarisch bedrijf. 

Meer info over de agrarische sector
Bekijk de link van het NAJK