Schrijf je in bij AB!

Agrarische vacatures

De agri & foodsector blinkt uit in innovaties en productiviteit. Het is één van de topsectoren van Nederland en bestaat uit veehouderij, tuinbouw en akkerbouw. De totale productiewaarde is circa 27,5 miljard euro per jaar. Er is dan ook volop werk in de agrarische sector. Bij AB Werkt hebben we uiteenlopende agrarische vacatures, zowel parttime als fulltime en van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Kortom: er is voor elk wat wils voor wie wil werken in de agrarische sector in Limburg, Noord Brabant en Zeeland.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele agrarische vacatures. Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 9

Plaats/regio

Provincie Gelderland

Functieprofiel

Wat ga je doen:
✔ Het vangen van sperma
✔ Het verzorgen en gezondheidscontrole van de beren
✔ Het uitmesten en schoonmaken van de hokken/stallen

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Als smeer technisch onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor:
✔ Preventief onderhoud bij productiebedrijven
✔ Onderhouden van lopende contracten/ vraagbaak bij deze bedrijven
✔ Rapportages maken van je bevindingen
✔ Verbetervoorstellen aandragen

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden afhankelijk van de opdracht. Hierbij kan je denken aan het monteren van (water) leidingen, slijpwerkzaamheden,hokinrichtingen plaatsen en installatiewerkzaamheden. ( geen electro )

Plaats/regio

Zierikzee

Functieprofiel

Als medewerker boerderijiwinkel ben jij het visitekaartje. Samen met jouw collega's houdt je de winkel keurig op orde. Je zorgt ervoor dat de schappen gevuld zijn en de producten netjes gepresenteerd worden. Ook sta je klanten te woord wanneer zij vragen hebben en help je bij het afrekenen.

Plaats/regio

Zierikzee

Functieprofiel

Als productiemedewerker slagerij zorg jij dagelijks voor het juist verwerken van het vlees. Dit kan varieren van het snijden van vleeswaren, tot het klaarmaken van de slavinken of het verpakken van de worsten uit de eigen worstenmakerij. Ook versjouw jij de kratten waarin de producten worden opgeborgen.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

Feiten agrarische sector
Wist je dat…

Diversiteit agrarische sector

Zoals je ziet is de agrarische sector heel divers. De werkzaamheden zijn dan ook heel verschillend. Afhankelijk van je affiniteit en ervaring kun je op een agrarisch bedrijf aan het werk. Agrarische bedrijven worden steeds groter, daardoor werken ze steeds vaker met personeel. Dit is personeel in vaste dienst, maar ook flexibel inzetbaar personeel via AB Werkt. Bij goed functioneren wordt regelmatig de kans geboden om in vaste dienst te komen bij het agrarisch bedrijf. 

Meer info over de agrarische sector
Bekijk de link van het NAJK