Schrijf je in bij AB!

Recruiter regio Veldhoven-Eindhoven

Voor de eigen organisatie van AB Werkt hebben wij een fulltime vacature voor een recruiter in de regio Veldhoven-Eindhoven.

Functieprofiel

Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Je werkt vanuit ons regiokantoor in Hoogeloon. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Eisen

Als recruiter ben je de arbeidsmarktspecialist die weet waar in de regionale arbeidsmarkt kansen zijn. Vanuit die expertise adviseer je de accountmanager over de kansen en mogelijkheden. Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je blijft proactief letten op commerciële kansen. Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en met hen in gesprek komt. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt. Het is dan ook een voordeel als je in de regio Eindhoven-Tilburg woont.
Je hebt een commerciële of personeelsgerichte hbo-opleiding, aangevuld met specifieke recruitment trainingen. Online recruiting heeft voor jou geen geheimen en je weet ook hoe je social media effectief inzet voor je recruiting strategie. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Verder ben je een kei in MS Office en ben je flexibel als het gaat om werktijden. Een rijbewijs is noodzakelijk voor deze baan. Ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche is een pre. Daarnaast heb je affiniteit met een of meerdere branches waar we actief zijn.

Aanstelling

Het betreft een structurele fulltime baan. Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Meer weten en solliciteren

Voor specifieke vragen bel je met regiomanager Remco van Sambeek: 06 – 229 17 567. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar rvansambeek@ab-werkt.nl. Graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘recruiter’.