Schrijf je in bij AB!

Recruiter - regio Breda

Uitdagende recruiter-functie voor hbo’er met mensenkennis, sterk in organiseren, selecteren en verbinden.

Bij arbeidsbemiddeling raak je de core business van bedrijven én het hart van mensen. Dus moet jij stáán voor de juiste match tussen kandidaten én vacatures bij onze opdrachtgevers. Spreekt dit jou aan?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor ons kantoor in Etten-Leur hebben wij een vacature voor een fulltime

Recruiter - regio Breda


Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook omdat onze organisatie ontzettend snel groeit.

Doortastende aanpakker

Je bent arbeidsmarktspecialist die weet waar in de regionale arbeidsmarkt kansen zijn. Vanuit die expertise adviseer je de accountmanager over de kansen en mogelijkheden.

Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op commerciële kansen en brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer om de juiste kandidaat bij de juiste baan te vinden. Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en met hen in gesprek komt. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt. Je onderhoudt daarbij ook nauwe contacten met instanties zoals het UWV en met scholen in de regio.

Opleiding en kwaliteiten

Je hebt een commerciële of personeelsgerichte hbo-opleiding afgerond, aangevuld met specifieke recruitment trainingen. Online recruiting heeft voor jou geen geheimen en je weet ook hoe je social media effectief inzet voor je recruiting strategie. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Verder ben je een kei in MS Office en ben je flexibel als het gaat om werktijden. Een rijbewijs is noodzakelijk voor deze baan. Ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche is een pre. Daarnaast heb je affiniteit met een of meerdere branches waar we actief zijn.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer achtergrond over de organisatie op ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Remy Baeten op 06-55 16 46 13. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘vacature recruiter kantoor Etten-Leur.