Schrijf je in bij AB!

Recruiter - regio Eindhoven

Vacature voor een recruiter met mensenkennis, sterk in organiseren, selecteren en verbinden. Bij arbeidsbemiddeling raak je de core business van bedrijven én het hart van mensen. Dus moet jij stáán voor de juiste match tussen kandidaten én vacatures bij onze opdrachtgevers. Spreekt dit jou aan?


AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor de regio Eindhoven met standplaats Hoogeloon, hebben wij een vacature voor een

Recruiter (20 – 40 uur)

Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Samen met de collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen jullie directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook omdat onze organisatie ontzettend snel groeit.

Doortastende aanpakker

Je bent arbeidsmarktspecialist die weet waar in de regionale arbeidsmarkt kansen zijn. Vanuit die expertise adviseer je de accountmanager over de kansen en mogelijkheden.
Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op commerciële kansen en brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer om de juiste kandidaat bij de juiste baan te vinden. Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en met hen in gesprek komt. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt. Je onderhoudt daarbij ook nauwe contacten met scholen in de regio en diverse andere instanties.

Wat verwachten wij van jou

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een commerciële of personeelsgerichte opleiding. Online recruiting heeft voor jou geen geheimen en je weet ook hoe je social media effectief inzet voor je recruiting strategie. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche is een pre. Daarnaast heb je bij voorkeur affiniteit met een of meerdere branches waar we actief in zijn. Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsmarkt in Zuidoost Brabant met belangrijke regio’s als Eindhoven, de Kempen, Helmond en De Peel.

Wat kun je van ons verwachten

AB Werkt weet als professioneel werkgever wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 (!) vakantiedagen en reiskosten worden vergoed met €0,25 cent per kilometer. Je krijgt tevens een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen we het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken) en hechten veel waarde aan een open en eerlijke manier van samenwerken. Het aantal uren per week is bespreekbaar tussen 20 en 40 uur, je kunt dus fulltime of parttime werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer achtergrond over AB Werkt verder op onze website. Voor specifieke informatie bel je met Remy Baeten op 06-55 16 46 13. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘vacature recruiter Hoogeloon’. Tot 21 oktober 2019 nemen wij sollicitaties in ontvangst en vanaf 22 oktober kun je een terugkoppeling verwachten.