Schrijf je in bij AB!

Recruiter - regio Zuid-Limburg

Wil jij werken in een bijzondere, uitdagende en verantwoordelijke functie als recruiter? Lees dan snel verder.

 Waarom AB Werkt:

-       Parttime of fulltime, beiden is mogelijk
-       Tijd- en plaatsonafhankelijk werken
-       Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
-       Uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Jij bent de arbeidsmarktspecialist. Samen met je collega’s, de accountmanagers, verzorgen jullie directe contacten met de klanten. Je raakt hierbij de core business van bedrijven én het hart van mensen. Jij zorgt voor de juiste match tussen kandidaten én vacatures bij onze opdrachtgevers.

Hoe een dag er uitziet?

Je kunt erop rekenen dat je dag altijd start met een goede kop koffie (of thee). Vervolgens neem je met je collega’s de lopende zaken en jouw agenda door. Voor een nieuwe functie schrijf je een vacaturetekst die je o.a. op social media publiceert. Afspraken met opdrachtgevers? Samen met de accountmanagers zorg je voor gepast advies. De perfecte match gevonden? Jij blijft het aanspreekpunt en contactpersoon. We vinden het leuk om gezamenlijk te lunchen en op z’n tijd leuke teamuitjes te organiseren.

Wie ben jij en wat verwachten we van jou?

-       Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een afgeronde commerciële of personeelsgerichte opleiding.
-       Je hebt een praktische instelling en slaagt er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen.
-       Ervaring in de arbeidsbemiddeling is gewenst.
-       Online recruiting heeft voor jou geen geheimen.

Wat kun je van ons verwachten?

-       Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
-       Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 41 vrije dagen per jaar.
-       Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak.
-       Reiskosten worden vergoed met €0,25 per kilometer.
-       We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken).

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wil je meer weten?

Voor specifieke vragen bel of whatsapp je met Remy Baeten op: 06 55 16 46 13. Stuur je sollicitatie met motivatie naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘recruiter kantoor Beek’.