Schrijf je in bij AB!

Projectleider (parttime 20 uur)

Draagvlak creëren voor complexe en organisatie brede projecten, dat vraagt om een echte verbinder. Als projectleider bij AB Werkt maak jij het verschil bij het organiseren, leiden en uitvoeren van projecten! Heb jij het in je?

Projectleider (parttime 20 uur)

Standplaats: Roermond


AB Werkt is een uitzendbureau met zeven vestigingen in Zuid-Nederland en een hoofdkantoor gevestigd in Roermond. Door organisatie-brede vraagstukken projectmatig en professioneel aan te pakken, creëren we focus en een goed resultaat. Als projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor de realisatie van organisatie-brede projecten van AB Werkt. Je leidt, organiseert en faciliteert de planning en uitvoering. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met de inzet van de juiste mensen en middelen zorg jij dat de gestelde doelen worden bereikt. Je draagt daarmee direct bij aan het beoogde bedrijfsresultaat en de groei van AB Werkt.

Je gaat projecten leiden die impact hebben binnen de organisatie. Denk hierbij aan projecten gericht op digitalisering, wet- en regelgeving, processen, maar bijvoorbeeld ook IT. Je rapporteert aan de Directeur Bedrijfsvoering die vaak ook opdrachtgever is. Functioneel ben je verantwoordelijk voor de aansturing van tijdelijke, multidisciplinaire (project) teams.

Wat doe je verder?

Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst natuurlijk een zeer uitdagende en zelfstandige baan waarin je volop mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen als Projectleider.

Verder:

Wat verwachten wij van jou?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Hoe te reageren

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel 'projectleider'.

Als je hebt gereageerd krijg je een bevestiging en beoordelen wij of je voldoet aan het gewenste profiel. Het proces ziet er daarna als volgt uit: