Schrijf je in bij AB!

Planner internationale werknemers - regio Venlo

Coördinerende fulltimebaan (32-40 uur) in Venlo voor een weerbare planner die altijd weer een oplossing vindt en sterk is in organiseren.   


Hoe een dag er uit ziet als planner?
 

Je start de dag met een kop koffie (of thee). Vervolgens bespreek je samen met je team wat er vandaag op de agenda staat. Jullie afdeling bestaat uit 6 planners en 1 facilitair coördinator. Na de ‘dagstart’ log je in op de planningstool en ga je aan de slag met de planning van onze internationale werknemers waarbij ‘forecasting’ een grote rol speelt. Rond lunchtijd ga je gezamenlijk met collega’s een hapje eten. In de middag beoordeel je enkele vacatures samen met een collega, om de vacature vervolgens uit te zetten bij de afdeling ‘International recruitment’. Later op de dag heb je nog een overleg gepland over het huisvesten van internationale werknemers met onze afdeling ‘Hospitality’.  

Wat doe je nog meer? 

Wie ben jij en wat verwachten we van jou? 

Je geeft blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen en de planning van onze uitzendkrachten bij de opdrachtgever optimaal op elkaar is afgestemd. Met je daadkrachtige instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen.  

Wat kun je van ons verwachten? 

Wie zijn wij? 

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! 

Wil je meer weten? 

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel 'planner internationale werknemers’.