Schrijf je in bij AB!

Planner agrarische bedrijfsverzorging

Coördinerende baan voor hbo'er met mensenkennis die altijd weer een oplossing vindt en sterk is in organiseren.

Om onze bedrijfsverzorgers zo goed mogelijk in te plannen, is creativiteit en mensenkennis nodig. En kennis van de agrarische sector. Heb jij het in je om hier een succes van te maken?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Op het hoofdkantoor in Roermond hebben wij voor de afdeling Bedrijfsverzorging een vacature voor een fulltime

Planner agrarische bedrijfsverzorging

Je zorgt voor het inzetten van bedrijfsverzorgers bij onze leden in de regio Noord-Brabant en Limburg. in de agrarische sector. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden en stemt daarbij de vraag nauwgezet af op de beschikbare bedrijfsverzorgers. Hierbij kijk je naar de aard van de werkzaamheden, de tijd die nodig is en de locatie waar het werk gedaan moet worden. Samen met je collega's maak jij de match. Naast het plannen en matchen van de bedrijfsverzorgers controleer je de urenregistratie, verwerk je aanvragen van leden in ons systeem en werk je mutaties bij in onze planningstool. Je houdt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet in de gaten waardoor dat je samen met je team goed voorbereid bent, ook op de toekomstige vragen van de klant.

Je adviseert klanten en signaleert behoeftes die er spelen op het gebied van arbeid. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt. De ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn, gaan heel snel. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan arbeid en groeit ons bedrijf heel snel.

Doortastende aanpakker

Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent creatief en weet altijd weer een oplossing te vinden. Sterker, je blijft proactief letten op ontwikkelingen en deelt deze in je team. Je brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer zodat onze bedrijfsverzorger gemotiveerd onze leden kunnen ontzorgen op een manier die past bij de normen en waarden van AB Werkt.

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over hbo-niveau, hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en de agrarische sector heeft voor jou geen geheimen. Je geeft blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen en de planning van medewerker en opdrachtgever optimaal op elkaar is afgestemd. Je hebt mensenkennis en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Je bent flexibel en het is voor jou geen bezwaar bij toerbeurt in het weekend telefonische bereikbaarheidsdienst te hebben.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen.

Hoe te reageren?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten: rbaeten@ab-werkt.nl met in de onderwerp regel de vermelding 'Planner'. Heb je nog vragen, dan kun je ook bellen: 06-55 16 46 13.