Schrijf je in bij AB!

Planner agrarisch personeel - regio Tilburg/Eindhoven

Planner Agrarisch Personeel

 

Coördinerende baan voor HBO’er met mensenkennis die altijd weer een oplossing vindt en sterk is in organiseren. Om onze bedrijfsverzorgers en ambulante ploeg medewerkers efficiënt in te plannen, is creativiteit en mensenkennis nodig. En kennis van de agrarische sector. Heb jij het in je om hier een succes van te maken? 

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers. 

Voor de regio Noord-Brabant zoeken wij een fulltime:

 

Planner Agrarisch personeel Standplaats: Tilburg/Eindhoven.

 

Je zorgt voor het inzetten van jouw team van bedrijfsverzorgers bij onze leden en klanten die met name in de agrarische sector werken. Je stemt daarbij de vraag van de opdrachtgever nauwgezet af op het beschikbare personeel. Hierbij kijk je naar de aard van de werkzaamheden, de tijd die nodig is en de locatie waar het werk gedaan moet worden. Als planner ben je intern spin in het web en hebt daarvoor veelvuldig contact met medewerkers, opdrachtgevers en collega’s. 

Je bent als leidinggevende verantwoordelijk voor je medewerkers en voert beoordelings- en ontwikkelgesprekken. Je houdt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet in de gaten waardoor dat je samen met je team goed voorbereid bent ook op de toekomstige vragen van de klant.

Je adviseert klanten en signaleert behoeftes die er spelen op het gebied van arbeid. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt. De ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn, gaan heel snel. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan arbeid groeit ons bedrijf heel snel. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Doortastende aanpakker

Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent creatief en weet altijd weer een oplossing te vinden. Sterker, je blijft pro-actief letten op ontwikkelingen en koppelt deze terug naar de accountmanager. Je brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer zodat de medewerkers enthousiast en gemotiveerd voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn op een manier die past bij de normen en waarden van AB Werkt.  

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over HBO-niveau en hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in de agrarische sector. Je geeft blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen en de planning van medewerker en opdrachtgever optimaal op elkaar is afgestemd. Je hebt mensenkennis en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Daarbij ben je in staat om bij klanten acquisitie te plegen voor nieuwe klussen. Je bent flexibel en het is voor jou geen bezwaar bij toerbeurt in het weekend telefonische bereikbaarheidsdienst te hebben.

  

Wil je meer weten? Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Wilbert Veldman, telefoon 06-20.26.61.54. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar wveldman@ab-werkt.nl met in de onderwerpregel de vermelding 'planner'.