Schrijf je in bij AB!

Parttime Personeelsfunctionaris - 24 uur per week

Personeelsfunctionaris die zorgt voor de juiste in- door- en uitstroom en een inspirerende uitvoering van het HR-beleid voor de medewerkers van de eigen werkorganisatie. Professioneel personeelsbeheer maakt het verschil. Heb jij het in je om als personeelsfunctionaris je energie en enthousiasme in te zetten om met HR de organisatiestrategie te ondersteunen?


Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden hebben we een vacature voor een parttime

Personeelsfunctionaris (0,6 FTE)

Standplaats: Herten-Roermond


In de visie van AB Werkt staat de mens centraal. Hieraan geven we uitvoering door meer te willen bieden dan een salaris. Wij investeren in onze medewerkers, denken mee over loopbaanontwikkeling en bieden gerichte coaching en opleidingen. Daarbij geloven we in de kracht van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het tonen van ondernemerschap.

Als personeelsfunctionaris ben je een belangrijke schakel in het omzetten van deze visie in een concrete aanpak voor de eigen organisatie van AB Werkt. Deze telt momenteel ca 120 medewerkers verdeeld over 7 regiokantoren en het hoofdkantoor. Je denkt mee met de ontwikkeling en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor de eigen medewerkers. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je faciliteert en adviseert over in- en doorstroom waarbij je oog hebt voor de persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een ondersteunende rol naar zowel managers als medewerkers over alle HR-gerelateerde zaken en bent mede aanspreekpunt bij HR-aangelegenheden, zoals over functioneren en ziekteverzuim. Dit doe je met tact en gevoel waarbij je zorgt dat alles goed wordt vastgelegd.

Deskundige die de puntjes op de i zet

Als personeelsfunctionaris heb je een zelfstandige baan, maar je doet het niet alleen. De strategie wordt met name bepaald door de HR-manager samen met het MT. Als personeelsfunctionaris heb je een signalerende en adviserende taak om de vertaling te maken naar de dagelijkse praktijk en vice versa. Je rapporteert, analyseert en volgt de ontwikkelingen op het gebied van HR en wet- en regelgeving op de voet.

Opleiding en ervaring

Naast een afgeronde hbo-opleiding richting personeel en arbeid heb je enkele jaren relevante werkervaring. Dit is een must gezien de hoge mate van zelfstandigheid die van je wordt gevraagd. Je bent deskundig en hebt een natuurlijk overwicht waardoor je je collega's op een professionele manier kunt begeleiden.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met Daniëlle Royakkers: 0475-352030. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerp regel de vermelding 'Personeelsfunctionaris'.