Schrijf je in bij AB!

Personeelsbeheerder internationale werknemers - regio Etten-Leur

Uitdagende baan (32-40 uur) voor ons kantoor in Etten-Leur voor een ondernemend persoon die vloeiend Pools spreekt.

De inzet van Internationale werknemers is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De juiste persoon bij het juiste project en begeleiding door mensen die de Poolse taal goed spreken maakt het verschil. Spreekt dit jou aan?

Hoe een werkdag eruit kan zien?

Je start je dag met een kop koffie (of thee) en bekijkt je nieuwe mail. In de ochtend heb je overleg met een accountmanager, jullie bespreken de voortgang van een aantal nieuwe medewerkers. Kort daarna ga je aan de slag met het opzetten en uitzetten van een vacature. De vacature deel je o.a. op social media. Net voor de middag heb je een intakegesprek waarna je gezamenlijk met je collega's gaat lunchen. In de middag voer je twee functioneringsgesprekken met vaste medewerkers op locatie van de opdrachtgever. Eenmaal terug op kantoor sluit je de dag af met een telefonisch intake.

Wat doe je nog meer?

Wie ben jij en wat verwachten we van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Voor specifieke vragen bel of Whatsapp je met Remy Baeten op: 06 55 16 46 13. Stuur je sollicitatie met motivatie naar rbaeten@ab-werkt.nl, Graag met in de onderwerpregel de vermelding 'personeelsbeheerder Etten-Leur'.