Schrijf je in bij AB!

Personeelsbeheerder arbeidsmigranten - Pools/Nederlands

Uitdagende baan voor ondernemende intercedent die vloeiend Pools spreekt.


De inzet van buitenlandse medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De juiste persoon bij het juiste project en begeleiding door mensen die de Poolse taal goed spreken maakt het verschil. Spreekt dit jou aan? 

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! 

Voor de regio Zuidoost-Brabant zoeken we een

Personeelsbeheerder Arbeidsmigranten (Pools/NL)  
Standplaats Hoogeloon (24 uur)

Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers. Je verzorgt de werving en selectie van arbeidsmigranten die al in de regio wonen. Je screent profielen in overleg met de accountmanager en bent contactpersoon voor de medewerkers.

Ook houdt je voortgangsgesprekken samen met klant en medewerker, kijkt naar ontwikkeling van de medewerker en bent je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van jouw medewerkers. Dit alles in een omgeving die continu in ontwikkeling is en snel groeit. 

Doortastende aanpakker

Met je praktische instelling houd je overzicht en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Je let pro-actief op ontwikkelingen en koppelt deze terug naar de accountmanager. Je streeft ernaar dat de medewerkers enthousiast voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn op een manier die past bij de normen en waarden van AB Werkt.   

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over HBO-niveau en hebt enkele jaren werkervaring. Daarnaast heb je de basisopleiding Intercedent afgerond of ben je bereid deze te volgen. Je beheerst vloeiend zowel de Poolse als Nederlandse taal. Je vindt het prettig om een bijdrage te leveren zodat mensen goed in hun vel zitten maar durft ook streng op te treden als dat nodig is. Daarbij geef je blijk van organisatietalent en ben je betrokken bij de medemens. 

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.


Wil je meer weten?

Voor specifieke vragen bel je met Gerco Vervenne, telefoon 06 – 15 33 07 41. Je kunt je sollicitatie met motivatie sturen naar RBaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘personeelsbeheerder arbeidsmigranten’.