Schrijf je in bij AB!

Personeelsbeheerder internationale werknemers - regio Horst

Uitdagende parttimebaan (30 uur) voor ons kantoor in Horst voor een ondernemend persoon die vloeiend Roemeens spreekt.  

De inzet van internationale werknemers is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De juiste persoon bij het juiste project en begeleiding door mensen die de Roemeense taal goed spreken maakt het verschil. Spreekt dit jou aan?

Een dag als Personeelsbeheerder

Je start je dag met een kop koffie (of thee) en bekijkt je nieuwe mail. In de ochtend heb je overleg met een accountmanager, jullie bespreken de voortgang van een aantal nieuwe medewerkers. Na je overleg plan je nog enkele voortgangsgesprekken met medewerkers om vervolgens gezamenlijk met je collega’s te lunchen. ‘s Middags voer je twee functioneringsgesprekken met vaste medewerkers op locatie van de opdrachtgever. Eenmaal terug op kantoor sluit je de dag af met een telefonisch intake met een sollicitant. 

Wat doe je nog meer?

-       Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het inzetten en begeleiden van (nieuwe) medewerkers bij onze opdrachtgevers;
-       Je voert niet alleen voortgangs- en functioneringsgesprekken, maar je kijkt ook naar de ontwikkeling van de medewerker en coacht waar nodig;
-       Je draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke inzet van onze medewerkers bij onze klanten;
-       Je bent (mede)verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van de medewerkers;
-       Je streeft ernaar dat de medewerkers enthousiast voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn op een manier die past bij de normen en waarden van AB Werkt. 

Wie ben jij en wat verwachten we van jou?

-       Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
-       Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
-       Je beheerst de Roemeense en Nederlandse taal en bij voorkeur ook Engels;
-       Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer;
-       Je gaat hoofdzakelijk werken vanuit ons kantoor in Horst en eventueel ook vanuit onze kantoren in Herten of Beek. 

Wat kun je van ons verwachten?

-       Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een passend salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
-       Een laptop en telefoon van de zaak;
-       Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 41 vrije dagen per jaar;
-       We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken).

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten, Corporate recruiter bij AB Werkt: rbaeten@ab-werkt.nl. Heb je nog vragen, dan kun je bellen via: 06 - 55 16 46 13.