Schrijf je in bij AB!

Parttime sales support medewerker

Ben jij die Sales support medewerker die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt in een dynamische omgeving, maar het ook belangrijk vindt als werk en privé in balans zijn? Voor HAER, de HR-adviesdienst van AB Werkt, hebben we een vacature voor een parttime (24 uur) Sales support medewerker.

Wat ga je doen?

Als sales support medewerker ben jij het middelpunt van onze HR-adviesdienst. Jij zorgt er voor dat de HAER Advies bekend is bij de klanten en leden van AB Werkt. Dit doe je door online en offline goed zichtbaar te zijn. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsbrieven, het maken van een vlog of blog, maar ook maak je content voor social media die je dan ook publiceert.

Je bent tevens de aangewezen persoon die de HR-adviseurs ontlast in organisatorische en administratieve werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het organiseren van workshops en trainingen, het bijhouden van urenverantwoording en het opstellen van dashboards. Je bent ook het eerste aanspreekpunt binnen het team voor zowel de interne organisatie als voor externen.

Als onderdeel van AB Werkt is de dienstverlening van HAER in eerste instantie gericht op de leden en klanten van AB Werkt. Voor het genereren van naamsbekendheid van HAER Advies kun je o.a. terugvallen op het netwerk en de collega's van de regiokantoren. De doelgroep zit veelal in agro, food, techniek en het groen. HAER Advies is werkzaam vanuit de regiokantoren Beek, Herten, Horst, Hoogeloon, Uden, Etten-Leur en Goes.

Wat verwachten wij van jou?

Natuurlijk ben je enthousiast over bovenstaande taakomschrijving en zie je dit als een enorme uitdaging. Je bent communicatief sterk, accuraat en administratief goed onderlegd, sterk in plannen en organiseren en je schroomt niet om kritisch mee te denken over procesverbetering. Daarnaast ben je een zelfstarter die kansen ziet en je hebt het in je om op alle niveaus mee te kunnen praten. Heb je ervaring op gebied van HR dan is dat mooi meegenomen. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

• Je beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Je hebt 1 – 5 jaar relevante werkervaring;
• Je bent woonachtig in Limburg, Noord-Brabant of Zeeland;
• Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wie zijn wij?

Tevreden medewerkers die op de juiste plek zitten zorgen voor groei van het bedrijf. HAER Advies begrijpt dat als geen ander en helpt ondernemers in de keuze welke HR-instrumenten in te zetten die leiden tot duurzame positieve resultaten. HAER is de HR-adviesdienst van AB Werkt, full-service personeelsvoorziener in Zuid-Nederland. Wij streven naar goed werkgeverschap in de sector.

Wat kun je van ons verwachten?

Hoe te reageren?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten, corporate recruiter: rbaeten@ab-werkt.nl Zet in de onderwerpregel 'sales support medewerker'. Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13).