Schrijf je in bij AB!

Parttime consultant HR-advies

Voor HAER, de HR-adviesdienst van AB Werkt, hebben we een vacature voor een parttime (24 uur) consultant HR-advies die gaat werken in de regio West-Brabant en Zeeland.

Tevreden medewerkers die op de juiste plek zitten zorgen voor groei van het bedrijf. HAER Advies begrijpt dat als geen ander en helpt ondernemers in de keuze welke HR-instrumenten in te zetten die leiden tot duurzame positieve resultaten. HAER is de HR-adviesdienst van AB Werkt, full-service personeelsvoorziener in Zuid-Nederland.

Wat ga je doen?

Als consultant HR-advies kijk je samen met de ondernemer welke stappen er nodig zijn op HR-gebied die leiden tot betere resultaten. De oplossingen die je voorstelt zijn mede afhankelijk van de behoefte van de klant. Het varieert van operationeel tot strategisch, van hands-on onderwerpen over toepassing van een CAO en het schrijven van bedrijfsreglementen tot strategische ontwikkeling van de HR-kant van een onderneming.

Je acquireert adviestrajecten waarbij je op een overtuigende manier de toegevoegde waarde van HAER weet over te brengen. Je vervult in feite vele rollen. Je bent een scherpe vragensteller waardoor je snel tot de kern van het probleem komt. Je bent een diagnosesteller waardoor je de beste oplossing kunt voorstellen. Je bent ook een HR-uitvoerder die samen met de klant die oplossing gaat uitrollen. Je bent daarnaast ook ondernemersklankbord, trainer, ambassadeur en vraagbaak.

Hoe doe je dat?

Als onderdeel van AB Werkt is de dienstverlening van HAER in eerste instantie gericht op de leden en klanten van AB Werkt. Voor je acquisitie kun je o.a. terugvallen op dit netwerk en de collega’s van de regiokantoren. De doelgroep zit veelal in agro, food, techniek en het groen. Je hebt regelmatig contact met de accountmanagers en bedenkt samen waar jouw dienstverlening van toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten.

Je zorgt dat HAER zichtbaar is. Je blogt, vlogt, presenteert HAER op netwerkbijeenkomsten en geeft workshops en trainingen aan kleine groepen ondernemers. In alles wat je doet, vergroot je de kennis van de ondernemer over de meerwaarde van een goed HR-beleid. Dit alles met als uiteindelijke doel in adviestrajecten samen met de klant zijn onderneming naar een hoger level te brengen. 

Wat verwachten wij van jou?

Natuurlijk ben je enthousiast over bovenstaande taakomschrijving en zie je dit als een enorme uitdaging. Bovenal bezit je consultancy vaardigheden, denk aan probleemoplossend- en analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en je weet mensen te bewegen. Daarnaast ben je een zelfstarter die kansen ziet en je hebt het in je om op alle niveaus mee te kunnen praten én te overtuigen. Je bent commercieel ingesteld en houdt van afwisseling. 

Wat kun je van ons verwachten?

Hoe te reageren?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten, Corporate recruiter: rbaeten@ab-werkt.nl. Heb je nog vragen, dan kun je bellen of stuur een WhatsApp via: 06 - 55 16 46 13