Schrijf je in bij AB!

Administratief medewerker - regio Eindhoven

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor ons regiokantoor in Hoogeloon regio Eindhoven hebben wij een vacature voor 24 uur voor een

 PARTTIME ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkprocessen die komen kijken bij uitzenden, detacheren en payrollen op ons regiokantoor in Hoogeloon. Daarnaast ondersteun je het commerciële proces op gebied van communicatie richting klanten, medewerkers en interne afdelingen.

Je beheert het proces rondom het aanmaken van contracten, je stelt opdrachtbevestigingen op en je genereert signaleringslijsten. Je zorgt ook dat de personeelsdossiers compleet en up-to-date zijn. Natuurlijk zijn onze administratieve processen grotendeels geautomatiseerd wat betekent dat jij specialist wordt in ons ERP-systeem (gebaseerd op Microsoft Navision). Dagelijks communiceer je ook informatie en documenten richting klanten en medewerkers waardoor je jouw steentje bijdraagt aan het commerciële proces.

Hoe een werkdag eruit kan zien

Je start de dag met een heerlijke kop koffie (of thee) en bespreekt de actualiteiten in je team. Daarna ga je aan de slag met het maken van contracten en de verdere verwerking in het ERP- pakket. In de middag maak je een signaleringslijst die je bespreekt met de accountmanager en je verwerkt enkele mailtjes met vragen. Aan het eind van de middag bekijk je de agenda voor morgen en zie je dat er eventueel een softwaretraining gepland staat.

Jouw competenties, opleiding en ervaring

Je kunt goed samenwerken en bent zorgvuldig in je werk. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je signaleert onvolkomenheden en communiceert tijdig als je knelpunten tegenkomt. Je bent enthousiast, betrokken en zorgt voor impact, ook buiten het eigen team.

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in een administratieve richting. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie waarbij ervaring in de uitzendbranche gewenst is. In de basis heb je ervaring met de hedendaagse kantoorautomatisering, bij voorkeur met Microsoft Dynamics Navision. Tot slot ben je 24 uur beschikbaar, 3 dagen per week. 

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een passend en marktconform salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. Je krijgt tevens een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen het ‘nieuwe werken’, denk dan aan het tijd- en plaatsonafhankelijk werken. 

Wil je meer weten of solliciteren?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op ab-werkt.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel of whatsapp dan met Remy Baeten 06 – 55 16 46 13. Enthousiast geworden en je voldoet aan de functie-eisen? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen aan rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘administratief medewerker’.