Schrijf je in bij AB!

Accountbeheerder – 24 uur per week

"Coördinerende baan voor organisatietalent met mensenkennis die altijd een antwoord vindt en sterk is in organiseren. Heb jij het in je?"


Voor ons kantoor in Beek hebben wij een vacature voor een parttime

Accountbeheerder – 24 uur per week

Wat ga je doen?

AB Werkt is een uitzendbureau met zeven vestigingen in Zuid-Nederland. Als Accountbeheerder heb je een interne rol als relatiebeheerder voor zowel onze medewerkers als onze klanten actief in productie, food, logistiek en groen. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega accountmanagers van de buitendienst. Dagelijks bespreek je de inzet en beschikbaarheid van onze medewerkers met klanten en collega's. Je stemt af, organiseert en coördineert waardoor projecten soepel verlopen. Ook bezoek je samen met de accountmanager klanten, zo leer je ze het beste kennen.

Als accountbeheerder heb je een centrale positie in het team waarbij je als het ware de 'linking pin' bent tussen de interne organisatie, onze medewerkers en de klanten. Je bent vraagbaak, informeert en werkt nauw samen met andere afdelingen. Dat alles met het belang van de medewerker en klant voorop. Je werkt in een omgeving waar steeds iets gebeurt, de ontwikkelingen bij onze klanten gaan erg snel.

Wat doe je nog meer?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wat kun je van ons verwachten?

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed samenwerken en bent in staat om zelfstandig je eigen werk én dat van anderen te plannen en organiseren. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is een goede relatie met zowel klanten als collega's. Dat zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken. Verder:

Hoe te reageren

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remco van Sambeek (06 – 22 91 75 67). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar hiring@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel 'accountbeheerder Beek'.