Schrijf je in bij AB!

Parkbeheerder huisvesting arbeidsmigranten

 

Zelfstandige tijdelijke parttimebaan voor een zelfverzekerd en communicatief persoon die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt vanuit onze huisvestingslocatie in Midden-Limburg, nabij Roermond.

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor onze huisvestinglocatie in de regio van Roermond hebben wij een tijdelijke vacature voor een parttime:

Parkbeheerder huisvesting arbeidsmigranten

Om buitenlandse medewerkers volwaardig in te zetten, is méér nodig dan een woning en een fiets of auto. Dat huisvesting en vervoer goed op orde zijn volgens de hoogste norm, is wel het minimale. Als Parkbeheerder op een van onze huisvestingslocaties waar onze arbeidsmigranten wonen, ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op het park. Je doet controles in de woningen, geeft auto’s en werkkleding uit aan medewerkers en zorgt ervoor dat medewerkers met vragen worden opgevangen.

Het gaat om een functie van 30 uur per week. Je werkt 4 dagen per week van 7.5 uur en de werktijden zijn van 06:00 – 09:00 uur en van 16:00 – 19:30 uur. Welke dagen je werkt is afhankelijk van je beschikbaarheid.

Het gaat om een tijdelijke functie i.v.m. vervanging van ziekte.


Wat vragen we van je?

Je beheerst de Nederlandse en Poolse taal en daarnaast eventueel Engels. Je bent flexibel, beschikbaar op de aangegeven tijden en je woont in de regio van Roermond.
 

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar zeer leuke baan in een gezellig team kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding van €0,25 cent netto per kilometer.
 

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Corporate Recruiter Remy Baeten: 06 – 55 16 46 13.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘parkbeheerder huisvesting arbeidsmigranten’.