Schrijf je in bij AB!

Medewerker salarisadministratie - regio Roermond

In het hoogseizoen versturen wij wekelijks 4.000 salarisstrookjes. Dat vraagt nogal wat van onze afdeling Salarisadministratie. Zie jij het als een uitdaging om hier jouw bijdrage aan te leveren?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor het hoofdkantoor in Roermond hebben wij een vacature voor een fulltime

Medewerker Salarisadministratie

Samen met een team van 5 collega’s zorg jij ervoor dat onze uitzendkrachten wekelijks hun salaris krijgen uitbetaald.

De gewerkte uren worden zowel digitaal als analoog aangeleverd door onze medewerkers en klanten. Je verwerkt en controleert deze in ons salarissysteem (MySolution). Ook verwerk je de verlofuren, ziek- en herstelmeldingen en uitdiensttredingen. Een nauwkeurig proces, zeker ook omdat we te maken hebben met verschillende bedrijfseenheden en diverse (inleners)cao’s.

Je hebt regelmatig zowel persoonlijk als telefonisch contact met de collega’s van de regiokantoren die voor vragen bij je terecht kunnen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over bruto-netto berekeningen,  berekende toeslagen, loonbelastingen en sociale lasten.

Accurate aanpakker

Je bent secuur en nauwkeurig met oog voor detail. Je kunt prima zelfstandig werken en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent stressbestendig en weet ook onder druk je deadlines te halen. Je denkt proactief mee hoe je knelpunten kunt oplossen. Bovendien ben je sociaal ingesteld en houd je er van in teamverband te werken.

Opleiding en ervaring

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in de loonadministratie, bij voorkeur bij werkgevers met een groot personeelsbestand waar met diverse cao’s gewerkt wordt. Heb je het diploma PDL, dan is dat zeker een pré.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 41 vakantiedagen en goede opleidingsmogelijkheden. 

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met corporate recruiter Remy Baeten: 06 - 55 16 46 13.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘medewerker Salarisadministratie’.