Schrijf je in bij AB!

Medewerker hospitality (Roemeens)

Coördinerende zelfstandige fulltimebaan (32-40 uur) voor de regio Eindhoven waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Met: 

Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen en Roemenië. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en blijft de contactpersoon gedurende de periode dat ze werkzaam zijn voor AB Werkt. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waar ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen. 

Een dag als medewerker hospitality

Vandaag komen enkele mensen aan op de huisvestingslocatie. Je bent op tijd aanwezig, heet hen welkom en wijst ze de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarna informeer je over de planning van het werk en het vervoer. Rond het middaguur lunch je samen met collega’s op kantoor. Je duikt achter de computer en zorgt voor een goede administratieve verwerking van de vandaag gearriveerde medewerkers. Word je wel eens gebeld? Ja, dagelijks word je gebeld door je medewerkers die vragen hebben. Denk hierbij aan vragen over verlof, de loonstrook of bijvoorbeeld (sociale) verzekeringen.

Wat doe je nog meer?

-       Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op;
-       Je verwerkt administratie in ons ERP-systeem;
-       Je informeert andere afdelingen en collega’s, denk aan accountmanagers en international recruitment;
-       Samen met het team zorgen jullie ervoor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

Wie ben jij en wat verwachten we van jou?

-       Je beschikt minimaal over mbo- werk- en denkniveau;
-       Je bent in staat het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen;
-       Je beheerst zowel de Roemeense als Nederlandse taal in woord en geschrift en daarnaast spreek je Engels;
-       Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week;
-       Je woont in de regio Eindhoven of Tilburg en bent in bezit van een rijbewijs B.

Goede voorwaarden, leuke baan

-       Een passend salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
-       Een laptop en telefoon van de zaak;
-       Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 41 vrije dagen per jaar;
-       We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken).

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Reageren of meer weten?

Voor specifieke vragen bel je met Remy Baeten op: 06 - 55 16 46 13. Stuur je sollicitatie met motivatie naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Medewerker Hospitality’.