Schrijf je in bij AB!

Medewerker Front Office (Roemeens) - regio Uden

Coördinerende parttime baan voor een doortastend mensen-mens die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

Om buitenlandse medewerkers volwaardig in te zetten, is méér nodig dan een woning en een fiets. Dat huisvesting en vervoer goed op orde zijn volgens de hoogste norm, is wel het minimale. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waar ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen. 

AB Werkt is uitzend-, detacherings- payroll-bureau, coöperatie voor de agrarische bedrijfsverzorging én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinbouw, veehouderij, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! Een deel van het werk bij onze relaties wordt ingevuld door Roemeense medewerkers. Wij zien het als een grote verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze buitenlandse medewerkers op een goede manier kunnen wonen en werken. Ter uitbreiding van het team in de regio Uden hebben wij een vacature voor een Roemeens sprekende:

Medewerker Front Office (20 – 30 uur)

Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen, maar ook uit Roemenië. Jij bent hun eerste aanspreekpunt bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling.

Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts. Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega’s. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

Servicegerichte aanpakker

Met je dienstverlenende en praktische instelling voelen mensen zich welkom. Je bent stressbestendig en weet het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Bovendien ben je communicatief sterk en weet goed hoe je met mensen moet omgaan. Sterker, je blijft proactief letten op ontwikkelingen en koppelt deze terug naar de organisatie. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over mbo-niveau werk- en denkniveau en hebt enkele jaren werkervaring. Je beheerst zowel de Roemeense als Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast spreek je Engels. Bovenal heb je gevoel voor Oost-Europese culturen. Je hebt een gastvrije instelling waardoor je het als een uitdaging ziet te kunnen bijdragen dat mensen goed in hun vel zitten maar durft ook op te treden als dat nodig is. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent waardoor je zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Je communiceert helder en duidelijk. Je bent op korte termijn beschikbaar en woont in de regio Uden met werkgebied Noordoost Brabant en Noord Limburg. En, heel belangrijk, je hebt een rijbewijs.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Het betreft een baan voor 20 - 30 uur in de week, waarbij je van april t/m september gemiddeld 30-40 uur per week werkt en van oktober t/m maart gemiddeld 10-20 uur per week werkt. Veelal werk je vanuit onze werkplekken in Noord Limburg maar ben je ook bereid te ondersteunen in de regio’s Noordoost- en Zuidoost Brabant. Soort dienstverband: parttime, Onbepaalde Tijd

Reageren of meer weten?

Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl Voor specifieke vragen bel je met Corporate recruiter Remy Baeten op: 06 55 16 46 13.

Stuur je sollicitatie met motivatie naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Medewerker front office Roemeens’.