Schrijf je in bij AB!

Medewerker Front Office (Pools/Nederlands sprekend)

Coördinerende baan voor een doortastend mensen-mens die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.


Om buitenlandse medewerkers volwaardig in te zetten, is méér nodig dan een caravan en een fiets. Dat huisvesting en vervoer goed op orde zijn volgens de hoogste norm, is wel het minimale. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waar ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen.


Czy taka wizja do Ciebie przemawia?


Wij zien het als een grote verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze buitenlandse medewerkers op een goede manier kunnen wonen en werken. Om dit nog verder te professionaliseren, zoeken we voor de regio Uden een

Pools/Nederlands sprekend Medewerker Front Office (30 uur per week)

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling.

Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts.

Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega's. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn werk goed kan doen.

Servicegerichte aanpakker

Met je dienstverlenende en praktische instelling voelen mensen zich welkom. Je bent stressbestendig en weet het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Bovendien ben je communicatief sterk en weet goed hoe je met mensen moet omgaan. Sterker, je blijft proactief letten op ontwikkelingen en koppelt deze terug naar de organisatie.

Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over mbo-niveau werk- en denkniveau en hebt enkele jaren werkervaring. Je beheerst zowel de Poolse als Nederlandse taal in woord en geschrift. Bovenal heb je gevoel voor beide culturen. Je hebt een gastvrije instelling waardoor je het als een uitdaging ziet te kunnen bijdragen dat mensen goed in hun vel zitten maar durft ook op te treden als dat nodig is. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent waardoor je zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Je communiceert helder en duidelijk. Omdat we te maken hebben met een sterk seizoenpatroon, ben je flexibel wat betreft invulling van de uren. Je bent op korte termijn beschikbaar. En, heel belangrijk, je hebt een rijbewijs.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar zeer leuke baan in een gezellig team kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Wil je meer weten?

Voor specifieke vragen bel je met teamleider Nathalie Rodenburg: 06 – 577 600 84. Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie zo snel mogelijk naar nrodenburg@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding 'medewerker front office Pools/Nederlands'.

 

Deel deze pagina: