Schrijf je in bij AB!

Kantoormanager regio Etten-Leur

Ondernemend leidinggeven en resultaatgerichte visie in combinatie met integraal management. Een stevige uitdaging in de rol van Kantoormanager. Heb jij het in je om van AB Werkt in jouw regio een succes te maken?

Standplaats Etten-Leur, fulltime

Wat ga je doen?

Samen met de mensen van jouw kantoor in Etten-Leur werk je als kantoormanager aan het verder uitbouwen van de marktpositie van AB Werkt in de regio West- en Midden-Brabant. Je helpt klanten bij een goede en passende inzet van personeel en arbeid. Dit doe je door het acquireren van nieuwe klanten en het onderhouden van de uitstekende relaties met bestaande klanten. Daarbij spreek je de taal van de ondernemer en met je kennis van de arbeidsmarkt weet je wat er nodig is om de behoefte aan arbeid op de beste manier in te vullen. Hiermee slaag je er in jouw mensen te inspireren en te enthousiasmeren om op elke vraag een passend antwoord te hebben. 

Vanuit jouw expertise speel je een actieve rol in het vertalen van de beleidsmatige en regionale doelstellingen naar regionale uitvoering volgens de geldende procedures en regelgeving. Je geeft op een coachende manier leiding om zodoende de regionale commerciële doelstellingen van de organisatie te realiseren. Jij kunt als geen ander een netwerk opbouwen en onderhouden en je houdt er van om uitgedaagd te worden om van AB Werkt in jouw regio een duurzaam succes te maken. 

Jouw team bestaat uit accountmanagers, accountbeheerders, recruiters, en personeelsbeheerders voor internationale werknemers. Samen zijn jullie voortdurend bezig met het profileren van AB Werkt in de regio. Je wordt hierbij ondersteund door de regiomanager die als jouw sparringpartner meedenkt over het profileren van de organisatie in de markt en de optimale inzet van resources en middelen.

Wat doe je nog meer?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wat mag je van ons verwachten?

We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, als manager én leidinggevende. Zo organiseren we regelmatig leiderschapsdagen waarbij je samen met je collega-leidinggevenden verder werkt aan je skills om het beste uit je mensen én uit jezelf te halen. Persoonlijke aandacht en gezamenlijke groei zijn de pijlers van AB Werkt. We werken in kleine teams waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. Hands-on in een open en collegiale sfeer, er op gericht om onze medewerkers, klanten en leden optimaal te bedienen. Verder:

Wat verwachten we van jou?

Wil je meer weten?

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Ferry Beks (06 - 51 52 33 28). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar hiring@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Kantoormanager‘.