Schrijf je in bij AB!

IT Manager - Roermond

Als IT Manager is het jouw verantwoordelijkheid dat de ICT systemen bij AB Werkt goed functioneren. Tegelijkertijd ben je bezig de strategische ICT visie te vertalen naar state-of-the-art oplossingen. Dat doe je op een agile manier waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan de bedrijfsprocessen. Hoeveel meer verantwoordelijkheid wil je hebben?

IT Manager

Standplaats: Roermond

AB Werkt is een uitzendbureau met zeven vestigingen in Zuid-Nederland. Onze processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat we onze tijd vooral kunnen besteden om onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk persoonlijke aandacht kunnen geven. Om dat mogelijk te maken, moeten onze systemen probleemloos en efficiënt functioneren. Tegelijkertijd willen we met onze IT klaar zijn voor de dag van morgen waarbij we nog meer inzetten op slimme oplossingen. Met als uiteindelijke doel een community waarbij klanten, medewerkers en AB Werkt elkaar online en offline vinden om zo optimaal met elkaar te kunnen samenwerken.

Hoe we dit willen doen hebben we vastgelegd in onze ICT visie. Hierin hebben we strategische keuzes gemaakt zodat we klaar zijn voor de toekomst.
We zijn klaar om die visie tot uitvoering te brengen. Daarom zoeken we een innovatieve IT Manager die alles in huis heeft om samen met ons deze visie te realiseren en tegelijkertijd met zijn team zorgt dat de huidige processen verder geoptimaliseerd worden.

Wat ga je doen?

Wat mag je van ons verwachten?

Wij verwachten wel het een en ander van jou. Daar staat ook het nodige tegenover. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, als IT professional én leidinggevende. Zo organiseren we regelmatig Leiderschapsdagen waarbij je samen met je collega-leidinggevenden verder werkt aan je skills om het beste uit je mensen én uit jezelf te halen.
We werken in kleine teams waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. Hands-on in een open en collegiale sfeer, er op gericht om onze medewerkers, klanten en leden optimaal te bedienen.

Verder bieden we:

Wat verwachten wij van jou?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wil je meer weten?

Heb je vragen, bel of whatsapp met corporate recruiter Remy Baeten: 06 55 16 46 13. Wil je solliciteren? Stuur dan een mail waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Stuur je mail naar Remy Baeten: rbaeten@ab-werkt.nl.