Schrijf je in bij AB!

International recruiter - regio Uden

Schakelen, plannen en matchen. Het werven van onze arbeidsmigranten vraagt iemand die met onze bemiddelaars een goede werkrelatie opbouwt. Heb jij het in je?

Voor de regio Uden zijn wij ter aanvulling van het team op zoek naar een fulltime

International recruiter - Roemeens sprekend

Als International Recruiter zorg je ervoor dat de vacatures voor buitenlandse medewerkers goed worden ingevuld. Je onderhoudt daarvoor relaties met professionele wervingsbureaus in o.a. Polen, Roemenië en Bulgarije waarbij Engels de voertaal is. Je doet er alles aan om optimaal te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers en een efficiënte inzet met de juiste mensen.

Jij ontvangt de vacature van de klant via de accountmanagers van de verschillende regiokantoren. Je zet de aanvraag vervolgens uit bij die bemiddelaars die hiervoor het beste zijn. Dit gaat volledig digitaal. Eventueel overleg je ook met de regiokantoren om te kijken of er mensen in de regio zijn die in aanmerking komen.

Heb je de geschikte mensen, dan draag je de informatie over de geplande medewerkers over aan je collega’s. Zij zorgen vervolgens voor een goede afhandeling zoals het maken van contracten, het regelen van huisvesting, vervoer en het inroosteren bij de klant.

Doortastende aanpakker

Als International Recruiter kun je je goed verplaatsen in de wensen van de klant. Je bouwt voortdurend aan goede relaties met de bemiddelaars o.a. door hen te informeren en terugkoppeling te geven over ingevulde vacatures. Hierdoor zijn de bemiddelaars in staat om de juiste mensen bij de juiste aanvraag te selecteren. Daarnaast kunnen ze de arbeidsmigrant een goed beeld te geven wat ze kunnen verwachten als ze voor ons gaan werken. Zo werk je mee aan een optimale dienstverlening van AB Werkt met tevreden klanten én medewerkers.

Omdat een goede samenwerking met de collega’s van de regiokantoren belangrijk is, ben je regelmatig voor overleg op de vestiging in de regio.

Opleiding en kwaliteiten

Je hebt hbo werk- en denkniveau en spreekt Nederlands, Engels en Roemeens. Je bent stressbestendig, draagt graag verantwoordelijkheid en houdt van afwisseling. Je kunt goed overweg met automatiseringssystemen. Bovendien heb je een rijbewijs en beschik je over een auto.

Leuke baan, goede voorwaarden

Allereerst natuurlijk een zeer uitdagende en dynamische baan waarin je volop mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Je komt in een klein en hecht team dat op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerkt.

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen.

Hoe te reageren?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten: rbaeten@ab-werkt.nl met in de onderwerp regel de vermelding ‘International Recruiter’. Heb je nog vragen, dan kun je hem bellen: 06-55 16 46 13.