Schrijf je in bij AB!

International Recruiter - Pools sprekend

 

International Recruiter – Pools sprekend

Schakelen, plannen en matchen. Het werven van onze arbeidsmigranten vraagt iemand die met onze bemiddelaars een goede werkrelatie opbouwt. Heb jij het in je? Ter aanvulling van het team zijn wij op zoek naar een fulltime

International Recruiter – Pools sprekend

Werkgebied: Limburg en Oost Brabant (werken vanuit de kantoren in Uden, Horst of Herten). 

Als International Recruiter zorg je ervoor dat de vacatures voor buitenlandse medewerkers goed worden ingevuld. Je onderhoudt daarvoor relaties met professionele wervingsbureaus in o.a. Polen, Roemenië en Bulgarije. Focus daarbij is dat er optimaal kan worden voldaan aan de vraag van opdrachtgevers en een efficiënte inzet kan worden gerealiseerd van de juiste mensen.

Jij ontvangt de vacature van de klant via de accountmanagers van de verschillende regiokantoren. Je kijkt welke bemiddelaars het meest geschikt zijn voor de betreffende aanvraag en zet deze uit. Dit gaat volledig digitaal. Eventueel overleg je ook met de regiokantoren om te kijken of er mensen in de regio zijn die in aanmerking komen.

Jij op jouw beurt draagt de informatie over de geplande medewerkers over aan je collega’s, die vervolgens zorgen voor een goede afhandeling zoals het maken van contracten, het regelen van huisvesting, vervoer en het inroosteren bij de klant.

Doortastende aanpakker

Als International Recruiter kun jij je goed verplaatsen in de wensen van de klant. Je bouwt voortdurend aan goede relaties met de bemiddelaars o.a. door hen te informeren en terugkoppeling te geven over gerealiseerde vacatures. Hierdoor zijn de bemiddelaars in staat om de juiste mensen bij de juiste aanvraag te selecteren en de arbeidsmigrant een goed beeld te geven wat ze kunnen verwachten als ze voor ons gaan werken.

Zo werk je mee aan een optimale dienstverlening van AB Werkt met tevreden klanten én medewerkers.

Omdat een goede samenwerking met de collega’s van de regiokantoren belangrijk is, ben je regelmatig voor overleg op de vestiging in de regio. 

Opleiding en kwaliteiten

Je hebt HBO werk- en denkniveau en spreekt Nederlands, Engels en Pools. Beheers je ook de Roemeense of Bulgaarse taal, dan is dit een pre. Je bent stressbestendig, draagt graag verantwoordelijkheid en houdt van afwisseling. Je kunt goed overweg met automatiseringssystemen. Bovendien heb je een rijbewijs en beschik je over een auto. 

Leuke baan, goede voorwaarden

Allereerst natuurlijk een zeer uitdagende en dynamische baan waarin je volop mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Je komt in een klein en hecht team dat op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerkt.

AB Werkt omarmt het nieuwe werken en dat betekent dat je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt werken. Uiteraard zijn salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform en ontvang je een laptop en telefoon van de zaak. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. 

Hoe te reageren?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten: rbaeten@ab-werkt.nl met in de onderwerpregel de vermelding ‘International Recruiter’. Heb je nog vragen, dan kun je hem bellen: 06-55 16 46 13.