Schrijf je in bij AB!

Hbo-stagiair(e) Marktonderzoek

Voor het regiokantoor van AB Werkt in Goes zoeken wij een hbo-stagiair voor een marktonderzoek. Ben jij een enthousiaste hbo-student die geïnteresseerd is in commercie, marketing en klantrelaties? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen in het marktonderzoek?

AB Werkt is actief in de arbeidsbemiddeling binnen de agrarische sector. Maar tevens is er is veel aandacht voor commerciële slagkracht en groei buiten de agrarische sector, het MKB (midden- en kleinbedrijf). De stageopdracht richt zich met name op de vraag: 

Waar is voor AB Werkt in de provincie Zeeland een groter marktaandeel te behalen kijkende naar het MKB?

Verder ga je vragen onderzoeken en beantwoorden als: 

Inhoudelijk kan de opdracht worden aangepast a.d.h.v. de stagevoorwaarden van jouw opleiding. Zelf heb je natuurlijk ook wat in te brengen en dagen wij je uit met ons in gesprek te gaan.

Naast het zelfstandig werken aan je opdracht krijg je een kijkje in de keuken van de accountmanagers en recruiters. Samen kijken jullie naar passende werkzaamheden gericht op jouw leerdoelen en het opdoen van ervaring.

Waar kom je te werken?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Het kantoor in Goes bestaat uit een leuk team van 10 collega’s. Een van die collega’s is accountmanager en zal jou tijdens je stage alle begeleiding en coaching bieden die jij nodig hebt. Op de regiokantoren wordt hard gewerkt door o.a. recruiters, accountmanagers, accountbeheerders, administratief medewerkers en een kantoormanager om kandidaten te matchen aan opdrachtgevers en andersom. Op het hoofdkantoor zijn de staffuncties gevestigd, zoals de afdeling Hospitality, Finance & Control, Salarisverwerking, ICT, Marketing & Communicatie en HR.

Wat bieden wij?

Een leuke stage in een dynamische omgeving en in een jong en energiek team. Daarnaast wordt je begeleid door een begeleider die je feedback geeft en coacht gedurende het onderzoek, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende en afwisselende stageplaats, een stagevergoeding van €350 bruto per maand en een reiskostenvergoeding van €0,25 cent per kilometer.

Praktische informatie

Meer weten? 

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel ‘stagiair Goes’. We nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste maatregelen voor een veilig gesprek in het kader van corona.