Schrijf je in bij AB!

Functioneel beheerder - Regio Roermond

Een vlekkeloos lopend ERP-systeem is essentieel voor het succes van AB Werkt. Dat vraagt wel wat van onze functioneel beheerder… Heb jij het in je?

Wat ga je doen?

Bij AB Werkt werken we met een ERP-systeem gebaseerd op Microsoft Navision. Dit pakket vormt de ruggengraat van de organisatie waarbij recruitment, CRM, ledenadministratie, salaris- en financiële administratie volledig zijn geïntegreerd. Jij als functioneel beheerder speelt hier een hele belangrijke rol in. Je vormt de brug tussen de gebruikers van ons ERP-systeem en de leverancier (MySolution). Daarnaast ben je ook een belangrijke speler bij het doorontwikkelen van het systeem. Je werkt in een team van twee functioneel beheerders, een applicatiebeheerder en een teamleider.

Hoe doe je dat?

Wat verwachten wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog.

Hoe te reageren

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel ‘functioneel beheerder’.