Schrijf je in bij AB!

Functioneel beheerder - Regio Roermond

Een vlekkeloos lopend automatiseringssysteem is essentieel voor het succes van AB Werkt. Dat vraagt wel wat van onze functioneel beheerder…. Heb jij het in je?


AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Op het hoofdkantoor in Roermond hebben wij voor de afdeling ICT een vacature voor een fulltime

Functioneel Beheerder

Bij AB Werkt werken we met een ERP-systeem gebaseerd op Microsoft Navision. Dit pakket vormt de ruggengraat van de organisatie waarbij recruitment, CRM, ledenadministratie, salaris- en financiële administratie volledig zijn geïntegreerd. Het is dus essentieel dat dit systeem op rolletjes loopt. Jij als functioneel beheerder speelt hier een hele belangrijke rol in.

Als functioneel beheerder vorm je de brug tussen de gebruikers van ons ERP-systeem en de leverancier. Je ondersteunt en adviseert collega’s binnen de organisatie in het gebruik van het systeem. Je stelt handleidingen en instructies op, houdt FAQ’s bij en geeft trainingen aan groepen gebruikers.

Daarnaast ben je ook een belangrijke speler bij het doorontwikkelen van het systeem. Als business- en sparringpartner inventariseer je wat wensen en eisen zijn, stelt wijzigingsvoorstellen op en bespreekt deze in het ‘change-advisory board’. Bij de implementatie zorg je dat de aanpassingen grondig worden getest en de gebruikers op de hoogte zijn van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Uiteraard is je kennis over de applicaties steeds up-to-date zodat je je collega’s goed kunt helpen.

Dat doe je niet alleen, maar in een hecht team van twee functioneel beheerder, een applicatiebeheerder en een teamleider. Samen hechten we veel waarde aan een open en eerlijke manier van samenwerken en hanteren we de principes persoonlijke aandacht’ en ‘gezamenlijke groei’.

Communicatieve ERP-expert

Je bent klantgericht en hebt goed inzicht in bedrijfsprocessen zodat je de automatisering hier optimaal op kunt afstemmen. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en dat je een groot inlevingsvermogen hebt waardoor je begrijpt wat de gebruiker nodig heeft. Zo kun je goed uitleggen hoe systemen gebruikt moet worden.
Je bent nauwkeurig, analytisch en in staat om zelfstandig je eigen werk én dat van anderen te plannen en organiseren. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is een uitstekend draaiend automatiseringssysteem en een goede relatie met de collega’s zowel op de regiokantoren als het hoofdkantoor.

Opleiding en ervaring

Naast een hbo werk- en denkniveau heb je ervaring in een vergelijkbare rol. Je hebt gedegen kennis van ERP- systemen en dan bij voorkeur Navision.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een passend en marktconform salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. Reiskosten worden vergoed met €0,25 netto per kilometer. Je krijgt tevens een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken).
Dit is een fulltime functie, maar 0,8 FTE is bespreekbaar.

Hoe te reageren

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten, Corporate recruiter bij AB Werkt: rbaeten@ab-werkt.nl. Heb je nog vragen, dan kun je bellen via: 06-55 1 646 13.