Schrijf je in bij AB!

Functioneel beheerder - Regio Roermond

Alle mogelijkheden van onze IT-systemen benutten om slimmer te werken, dát is de uitdaging van onze functioneel beheerder. Durf jij 'm aan? 

AB Werkt is een uitzendbureau met zeven vestigingen in Zuid-Nederland. Onze processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat we onze tijd vooral kunnen besteden om onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk persoonlijke aandacht kunnen geven. Om dat mogelijk te maken, moeten onze systemen probleemloos en efficiënt functioneren.

Je gaat hoofdzakelijk werken met een ERP-systeem gebaseerd op Microsoft Navision. Dit pakket vormt de ruggengraat van de organisatie waarbij recruitment, CRM, ledenadministratie, salaris- en financiële administratie volledig zijn geïntegreerd. Jij als functioneel beheerder speelt hier een belangrijke rol in. Je bent een belangrijke speler bij het doorontwikkelen van het systeem en de processen. Daarnaast ben je de brug tussen de gebruikers en de leverancier (MySolution). Je werkt in een team samen met nog een functioneel beheerder en een technisch applicatiebeheerder. Jullie worden aangestuurd door de IT Manager.

Wat doe je verder?

Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst natuurlijk een zeer uitdagende en zelfstandige baan waarin je volop mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen als IT-professional. Verder: 

Wat verwachten wij van jou?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Hoe te reageren?

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel ‘functioneel beheerder’. 

Als je hebt gereageerd krijg je een bevestiging en beoordelen wij of je voldoet aan het gewenste profiel. Het proces ziet er daarna als volgt uit: