Als Financieel Data Analist ondersteun je de organisatie in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Je zorgt voor de (financiële) rapportages voor zowel de eigen organisatie als voor relaties en opdrachtgevers.
Schrijf je in bij AB!

Financieel Data Analist - regio Herten-Roermond

Ben jij analytisch sterk, innovatief en zelfstandig? Kun jij een proactieve bijdrage leveren aan het creëren van een data driven organisatie?

Voor ons hoofdkantoor in Herten-Roermond zoeken wij een fulltime

Financieel Data Analist  

Als Financieel Data Analist ondersteun je de organisatie in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Je zorgt voor de (financiële) rapportages voor zowel de eigen organisatie als voor relaties en opdrachtgevers. Je kijkt kritisch naar de achterliggende behoefte en weet daarbij de juiste data naar boven te krijgen. Je analyseert, spoort fouten op en corrigeert waar nodig.

Daarnaast voer je periodiek interne controles uit door middel van data-analyse en rapporteert deze op een heldere en duidelijke wijze. Daarbij beoordeel je de effectiviteit van de beheersmaatregelen en geeft suggesties voor verbetering. Je kijkt naar de huidige en gewenste situatie en ontwikkelt hierbij de benodigde financiële rapportages en analyses. 

Opleiding en kwaliteiten

Je bent analytisch sterk en nauwkeurig. Je werkt gestructureerd en volgens een hoge kwaliteitsstandaard en ziet het als een uitdaging om financiële data te controleren en analyseren. Hierbij ben je pro-actief in het bedenken van verbetervoorstellen en suggesties.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Naast aantoonbare affiniteit met financiële en procesmatige zaken heb je ervaring in het analyseren van financiële en bedrijfsmatige vraagstukken. Uiteraard heb je uitstekende kennis van Excel, databases en ERP Systemen en bij voorkeur ook van rapportagetools. 

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden.  Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Voor functie inhoudelijke informatie bel je met Jeroen Moonen (Teamleider Finance & Control):0475 – 35 20 30. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Financieel Data Analist’.

 

Deel deze pagina: