Schrijf je in bij AB!

Financial Controller - Regio Roermond

Analyseren, rapporteren en bewaken vraagt wat van een financieel professional. Heb jij het in je?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor het hoofdkantoor in Roermond hebben wij een vacature voor een fulltime

Financial Controller

Het team van Finance & Control richt zich onder andere op budgettering, begroting, consolidatie en rapportage van al haar vennootschappen. Jij wordt in de functie van Financial Controller medeverantwoordelijk voor de financiële rapportage en het financiële beleid van AB Werkt.

Je stelt rapportages en analyses op voor directie en management waarbij je optreedt als sparringpartner en gevraagd en ongevraagd advies geeft. Je initieert en bewaakt het budgetteringsproces en de forecast. Daarnaast bereid je de jaarrekeningen voor zoals het samenstellen van de balans en winst- en verliesrekening. Je bent mede aanspreekpunt voor de accountants bij de jaarlijkse controles.

Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, omdat onze organisatie ontzettend snel groeit.

Financiële analyticus

Cijfers hebben voor jou geen geheimen en je ziet het als een uitdaging om voor complexere financiële vraagstukken een passende oplossing te vinden. Je houdt ervan om zaken inzichtelijk te maken en hebt interesse in het maken van rapportages.

Je bent proactief, pragmatisch, ondernemend en kunt prima overweg met afwisselende opdrachten.

Opleiding en ervaring

Naast een hbo in een financiële richting zoals bedrijfseconomie of accountancy heb je minimaal vijf jaar werkervaring als controller. Je hebt kennis van geldende wet- en regelgeving op het gebied van externe verslaggeving en bent zeer vaardig in het gebruik van Excel. Je hebt affiniteit met IT, en dan in het bijzonder met Bi-tools. Je bent communicatief sterk en bovenal een flexibele teamplayer. Bovendien weet je goed onder druk te presteren.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een dynamische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer achtergrond over de organisatie op ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met teamleider Jeroen Moonen: 0475 – 35 20 30.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar jmoonen@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerp regel de vermelding ‘Financial controller’.