Schrijf je in bij AB!

Facilitair coördinator - regio Roermond


Heb jij het in je?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor ons hoofdkantoor in Roermond hebben wij een vacature voor een fulltime

FACILITAIR COÖRDINATOR

Als facilitair coördinator zorg je er mede voor dat medewerkers van AB Werkt hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je zorgt ervoor dat ze voor hun dagelijks werk gebruik kunnen maken van de ondersteunende diensten en middelen (faciliteiten). Je werkzaamheden voer je uit in een snelgroeiende en uitdagende organisatie. Daarin krijg je alle ruimte deze nieuwe functie verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Wat ga je doen?

-          Je regelt de beschikbaarheid van auto’s en fietsen voor medewerkers. Het is jouw taak om de vervoersmiddelen tijdig te laten keuren, onderhouden en repareren.
-          Je onderhoudt contacten met externe leveranciers. Daarbij bewaak je de (contractuele) verplichtingen en overige inkopen plus de bijgaande kosten.
-          Je inventariseert interne behoeften en zorgt voor de inkoop van nieuwe, of de aanpassing van bestaande faciliteiten. Daarbij zoek je altijd naar de beste prijs/kwaliteitverhouding.
-          Bij de uitvoering van jouw taken maak je gebruik van betrouwbare registraties, waardoor je beter sturing kunt geven aan de facilitaire dienstverlening.
-          Je denkt strategisch mee over de rol van facilitaire dienstverlening binnen AB Werkt en mogelijke kansen daarvan.

Wat moet je kunnen?

-          Je plant en organiseert de verschillende facilitaire processen zodat het primaire proces ongestoord kan verlopen. Als facilitair coördinator ben je met veel taken tegelijk bezig, maar jij kunt hoofd- en bijzaken prima van elkaar  scheiden.
-          Je hebt commercieel én financieel inzicht. Als facilitair coördinator ben je verantwoordelijk voor een goede prijs/kwaliteitverhouding van de ingekochte middelen en diensten. In de onderhandelingen met leveranciers laat je je dan ook niet de kaas van het brood eten.
-          Je beschikt over een scherp oog voor wat beter kan. Als facilitair coördinator handel je klachten af en scherp je werkprocessen aan om onze dienstverlening te verbeteren.
-          Je vindt het belangrijk om het collega’s naar de zin te maken. Als facilitair coördinator ben je graag mensen van dienst.

Wat is jouw opleiding en ervaring?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Facility Management. Daarnaast heb je al een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie én de ambitie om vanuit een technische uitvoerende en coördinerende functie door te groeien naar een managementfunctie.

Wat wij je bieden: goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, zoals een passend en marktconform salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen bieden we extra ADV-dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. Reiskosten worden vergoed met €0,25 netto per kilometer. Je krijgt verder een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaats-onafhankelijk).

Wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op ab-werkt.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel of whatsapp dan met corporate recruiter Remy Baeten 06 – 55 16 46 13. Enthousiast geworden en je voldoet aan de functie-eisen? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen aan rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘facilitair coördinator’.