Schrijf je in bij AB!

Contactpersoon hospitality

 

Coördineren, efficiënt werken en communiceren in meerdere talen in een dynamische omgeving. Ben jij een hospitality professional die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan? 

Wat ga je doen?

Onze internationale werknemers komen veelal uit Polen en Roemenië. Als contactpersoon hospitality ben jij hun eerste aanspreekpunt en blijft de contactpersoon gedurende de periode dat ze werkzaam zijn voor AB Werkt. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waarbij ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen. Je zorgt voor een goed geregelde aankomst en prettig verblijf, je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct informeren en treed op als eerste aanspreekpunt. Dagelijks ondersteun je het gehele proces op operationeel gebied zodat de inzet van onze internationale werknemers bij de opdrachtgevers zo goed mogelijk verloopt.

Je bent actief en zichtbaar op het kantoor van AB Werkt, maar ook op de huisvestingslocaties waar onze werknemers wonen. Dit betekent dat je veel onderweg bent. Samen met een team van collega’s in dezelfde rol dragen jullie bij aan een prettig verblijf in de periode dat onze werknemers voor AB Werkt werken.

Wat doe je nog meer?

Wat verwachten we van jou?

Wat kun je van ons verwachten

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Reageren of meer weten?

Wil je meer weten, bel of Whatsapp dan met Anke Venner – Van Helmond 06 - 15 33 52 77. Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar hiring@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel ‘contactpersoon hospitality Horst’.