Schrijf je in bij AB!

Consultant HR advies - regio Breda

Voor HAER, de HR-adviesdienst van AB Werkt, hebben we een vacature voor een fulltime Consultant HR advies voor de regio Breda. Je werkgebied betreft West-Brabant / Zeeland.

Tevreden medewerkers die op de juiste plek zitten zorgen voor groei van het bedrijf. HAER Advies begrijpt dat als geen ander en helpt ondernemers in de keuze welke HR instrumenten in te zetten die leiden tot duurzame positieve resultaten. HAER is de HR adviesdienst van AB Werkt, full-service personeelsvoorziener in Zuid-Nederland.

Op korte termijn zijn we voor de regio Breda op zoek naar een

Consultant HR advies


Wat ga je doen?

Als HR-consultant kijk je samen met de ondernemer welke stappen er nodig zijn op HR-gebied die leiden tot betere resultaten. De oplossingen die je voorstelt zijn mede afhankelijk van de behoefte van de klant. Het varieert van operationeel tot strategisch, van hands-on onderwerpen over toepassing van CAO en het schrijven van bedrijfsreglementen tot strategische ontwikkeling van de HR-kant van een onderneming.

Je acquireert adviestrajecten waarbij je op een overtuigende manier de toegevoegde waarde van HAER weet over te brengen. Je vervult in feite vele rollen. Je bent een scherpe vragensteller waardoor je snel tot de kern van het probleem komt. Je bent een diagnosesteller waardoor je de beste oplossing kunt voorstellen. Je bent ook een HR-uitvoerder die samen met de klant die oplossing gaat uitrollen. Je bent daarnaast ook ondernemersklankbord, trainer, ambassadeur, vraagbaak etc.

Hoe doe je dat?

Als onderdeel van AB Werkt is de dienstverlening van HAER in eerste instantie gericht op de leden en klanten van AB Werkt. Voor je acquisitie kun je o.a. terugvallen op dit netwerk en de collega’s van de regiokantoren. De doelgroep zit veelal in agro, food, techniek en het groen. Je hebt regelmatig contact met de accountmanagers en denkt samen na over waar jouw dienstverlening van toegevoegde waarde kan zijn voor hun klanten.

Je zorgt dat HAER zichtbaar is. Je blogt, vlogt, presenteert HAER op netwerkbijeenkomsten en geeft workshops en trainingen aan kleine groepen ondernemers. In alles wat je doet, vergroot je bij de kennis van de ondernemer over de meerwaarde van een goed HR beleid. Dit alles met als uiteindelijke doel in adviestrajecten samen met de klant zijn onderneming naar een hoger level te brengen.

Wat vragen we van je?

Dit is een hele veelzijdige functie die álles van jou als HR professional vraagt. Natuurlijk ben je helemaal enthousiast over bovenstaande taakomschrijving en zie je dit als een enorme uitdaging. Jij zet graag je tanden er in om ondernemers te overtuigen dat je hen kan helpen om hun bedrijf te laten groeien.

Jij bent een HR professional met liefst een achtergrond in HR, bedrijfskunde of organisatiekunde en enkele jaren relevante werkervaring. De functie-eisen zelfstandig, communicatief vaardig kun je ook afvinken. Bovenal ben je een zelfstarter die kansen ziet en heb je het in je om op alle niveaus mee te kunnen praten én te overtuigen. Je bent commercieel ingesteld en houdt van afwisseling. Je bent het type ‘doe maar normaal’, ofwel je bent heel nuchter ingesteld waarmee je de taal van de klant spreekt.

Wat hebben wij te bieden?

Allereerst natuurlijk een zeer uitdagende en zelfstandige baan waarin je volop mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen als HR professional. Je komt in een klein en hecht team dat op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerkt.

AB Werkt omarmt het nieuwe werken en dat betekent dat je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt werken. Omdat je veelal op pad bent, heb je niet een vaste werkplek maar kun je op zowel op een van de regiokantoren van AB Werkt werken, thuis als op locatie.

Uiteraard zijn salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen.

Hoe te reageren?

Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten, Corporate recruiter bij AB Werkt: rbaeten@ab-werkt.nl. Heb je nog vragen, dan kun je bellen via: 06- 55 16 46 13