Schrijf je in bij AB!

Compliance Officer - hoofdkantoor Herten-Roermond

 

Ben je integer, standvastig en betrouwbaar? Werk jij graag aan het continue verbeteren van interne processen? Kan jij veranderende wet- en regelgeving snel eigen maken en vertalen naar noodzakelijke aanpassingen? 

Wij zijn voor ons hoofdkantoor in Herten-Roermond op zoek naar een

Compliance Officer (0,8 – 1 FTE)

Als Compliance Officer ondersteun je de organisatie in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je bent uitstekend op de hoogte van wet- en regelgeving en de eisen die dat aan de organisatie stelt.

Met ondersteuning van de afdeling automatisering geef je vorm aan de verschillende werkprocessen en verbetering hiervan. Je weet medewerkers op de verschillende kantoren met jouw kennis te overtuigen van het belang van compliance, integriteit en risico management. Daarnaast zie je toe op de naleving van gemaakte afspraken door middel van interne controles. Je stuurt bij en doet voorstellen om werkprocessen te verbeteren. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor externe auditors die in het kader van diverse certificeringen audits uitvoeren bij de verschillende vennootschappen van AB Werkt. Waar nodig ondersteun je ook bij het opstellen van interne managementrapportages.

Werkomgeving

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening,

food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Opleiding en kwaliteiten

Natuurlijke overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit en een hands-on mentaliteit behoren tot jouw eigenschappen als Compliance Officer. Je houdt het overzicht maar hebt een getting-things-done instelling. Daarnaast werk je gestructureerd en volgens een hoge kwaliteitsstandaard. 

Je hebt (minimaal) een afgeronde hbo opleiding in de richting bedrijfskunde. Naast aantoonbare ervaring met het optimaliseren van werkprocessen en compliance-aspecten, weet je bedrijfsmatige vraagstukken te analyseren. Uiteraard heb je uitstekende kennis van ERP Systemen. 

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor informatie over de functie Compliance Officer bel je met Piet Claessen (Manager Finance & Control): 0475 – 35 20 30. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar pclaessen@ab-werkt.nl graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Compliance Officer’.