Schrijf je in bij AB!

Communicatiemedewerker - Hoofdkantoor Herten-Roermond

Communiceren op verschillende niveaus en met verschillende doelgroepen. Teksten schrijven, social media bijhouden en events organiseren. Ben jij die communicatieprofessional die van wanten weet?


Voor ons hoofdkantoor in Herten-Roermond hebben wij vanwege zwangerschapsvervanging een vacature voor een fulltime

Communicatiemedewerker

tot 1 augustus 2018


Samen met je collega's van de communicatie-afdeling en de regiokantoren ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar markt en medewerker. Daarvoor organiseer je bijeenkomsten voor zowel personeel als klanten en coördineer je deelname aan beurzen en events. Ook zorg je (mede) voor de ontwikkeling van periodieken, nieuwsbrieven, folders en het up-to-date houden van de website.  Uiteraard houd je hierbij altijd de positionering van AB Werkt in je achterhoofd.

Je beheert de marketingkalender en zorgt ervoor dat marketingacties tijdig in gang worden gezet. Je denkt mee over inzet en toon van de middelen en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Daarvoor werk je veelvuldig samen met externe partijen waaronder drukkers, fotografen en vormgevers.

Communicatieprofessional met organisatietalent

Met jouw servicegerichte instelling ondersteun je de vestigingen van AB Werkt in het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Je bent creatief en denkt oplossingsgericht. Als communicatieprofessional beschik je over een vlotte pen en zeer goede kennis van de Nederlandse taal.

Geen dag is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig bent en goed prioriteiten kunt stellen. Andere persoonskenmerken die op jou van toepassing zijn: teamplayer, daadkrachtig, accuraat, creatief en proactief.

Opleiding en ervaring

We vragen een HBO-diploma richting Communicatie. Daarnaast is het een must dat je enkele jaren relevante werkervaring hebt. Je hebt goede kennis van MS Office en maakt je nieuwe programma's snel eigen.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.  Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Deze functie is van 1 januari tot 1 augustus.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met marketingmanager Christianne Kraan: 06-23682078. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding 'communicatiemedewerker'.

Deel deze pagina: