Schrijf je in bij AB!

Assistent controller

Afwisselende financiële baan voor een hbo’er die alles graag onder controle heeft

Bij arbeidsbemiddeling raak je de core business van bedrijven én het hart van mensen. Dus moet jij stáán voor een correcte financiële huishouding. Spreekt jou dit aan?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! 

Voor ons hoofdkantoor in Roermond hebben wij een vacature voor een fulltime

Assistent Controller

In deze functie werk je op de afdeling Finance & Control en heb je een gevarieerd takenpakket. Aan de ene kant voer je taken uit binnen de financiële administratie, aan de andere kant zijn je werkzaamheden gericht op interne beheersing.

Samen met een aantal collega’s ben je verantwoordelijk voor de grootboekadministraties en de periodieke afsluiting van de financiële administratie. Je geeft invulling aan de planning en control-cyclus middels het opstellen van (ad hoc)rapportages. Je voert interne controles uit en rapporteert bevindingen. 

Dit alles vindt plaats in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook omdat onze organisatie groeit. Dat legt niet alleen druk op de kantoren die elke dag bezig zijn met de arbeidsmarkt, maar ook op ondersteunende afdelingen, waaronder de financiële administratie.


Accurate financiële analyticus

 

Je bent analytisch, goed in plannen en flexibel. Je ziet eventuele verborgen gebreken en weet binnen de gestelde kaders bij te sturen. Je werkt accuraat wat resulteert in een correcte administratie.
 

Opleiding en kwaliteiten

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een bedrijfseconomische richting en je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je bent communicatief vaardig en een teamplayer, je bent doortastend, proactief en zelfstandig en durft met eigen ideeën te komen. Je hebt kennis van en ervaring met financiële administraties en geautomatiseerde systemen hebben geen geheimen voor je. Je hebt goede kennis van Microsoft Office, in het bijzonder van Excel.
 

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.
 

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Corporate Recruiter Remy Baeten: 06 – 55 16 46 13.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘medewerker Finance & Control’.