Schrijf je in bij AB!

Parttime administratief medewerker - Zuid-Limburg

-       Parttimebaan van 24 uur per week op ons kantoor in Beek;
-       Tijd- en plaatsonafhankelijk werken;
-       Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
-       Uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkprocessen die komen kijken bij uitzenden, detacheren en payrollen op ons regiokantoor in Beek. Daarnaast ondersteun je het commerciële proces op gebied van communicatie richting klanten, medewerkers en interne afdelingen.

Je beheert het proces rondom het aanmaken van contracten, je stelt opdrachtbevestigingen op en je genereert signaleringslijsten. Je zorgt ook dat de personeelsdossiers compleet en up-to-date zijn. Natuurlijk zijn onze administratieve processen grotendeels geautomatiseerd wat betekent dat jij specialist wordt in ons ERP-systeem (gebaseerd op Microsoft Navision). Dagelijks communiceer je ook informatie en documenten richting klanten en medewerkers waardoor je jouw steentje bijdraagt aan het commerciële proces.

Hoe een werkdag eruit kan zien

Je start de dag met een heerlijke kop koffie (of thee) en bespreekt de actualiteiten in je team. Daarna ga je aan de slag met het maken van contracten en de verdere verwerking in het ERP- pakket. In de middag maak je een signaleringslijst die je bespreekt met de accountmanager en je verwerkt enkele mailtjes met vragen. Aan het eind van de middag bekijk je de agenda voor morgen en zie je dat er eventueel een softwaretraining gepland staat.

Wie ben jij en wat verwachten we van jou?

Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je signaleert onvolkomenheden en communiceert tijdig als je knelpunten tegenkomt. Je bent enthousiast, betrokken en zorgt voor impact, ook buiten het eigen team. Verder:

-       Heb je een afgeronde mbo-opleiding in een administratieve richting;
-       Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
-       Heb je ervaring met de hedendaagse kantoorautomatisering;
-       Tot slot ben je 24 uur per week beschikbaar, waarbij je 4 of 5 dagen aanwezig bent.

Wat kun je van ons verwachten?

-       Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
-       Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 41 vrije dagen per jaar;
-      
Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak;
-       Reiskosten worden vergoed met €0,25 per kilometer;
-       We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken). 

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! 

Wil je meer weten?

Voor specifieke vragen bel of Whatsapp je met Remy Baeten op: 06 55 16 46 13. Stuur je sollicitatie met motivatie naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘administratief medewerker Beek’.