Schrijf je in bij AB!

Administratief medewerker - Regiokantoor Etten-Leur

Administratieve baan voor accurate mbo-er die er van houdt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Heb jij het in je?

Voor ons regiokantoor in Etten-Leur hebben wij een vacature voor een fulltime

Administratief medewerker


Na een gedegen inwerkperiode ga je de collega's van het regiokantoor in het hele administratieve proces ondersteunen. Je zorgt dat contracten worden aangemaakt en personeelsdossiers compleet en up-to-date zijn. Daarnaast ondersteun je bij sollicitatie- en aannameprocedures en zorg je dat data actueel en toegankelijk zijn.

Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Zorgvuldige teamplayer die het overzicht houdt
Je kunt goed samenwerken en bent zorgvuldig in je werk. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent alert op het signaleren van onvolkomenheden en communiceert tijdig als je knelpunten tegenkomt.

Opleiding en ervaring
Je bent in het bezit van een mbo-diploma en hebt ervaring op administratief gebied. Je bent slagvaardig en kunt snel en adequaat handelen als dat nodig is. Computersystemen maak je je snel eigen en je bent flexibel als het gaat om werktijden.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?
Voor specifieke informatie bel je met kantoormanager Denice van Geffen: 076 - 205 9110. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding 'administratief medewerker Etten-Leur'.